Здраве

Опасното прилагане на задължителни ваксини в България дава своите плодове!

Смъртоносните ваксини продължават да взимат своите жертви! Все повече деца има увредени след ваксини, но властите отричат! Защо в България ваксините са задължителни при положение, че в повечето държави на ЕС и в Русия това не е така?! Вече 10 години сме членове на по-богатата, по-уредената и по-хуманната Европа, а си оставаме все толкова бедни, неуредени и нехуманни…

Ваксините са опасни
Ваксините са опасни

Тази ваксинопрофилактика, която се прилага у нас и при която се ваксинират бебета до 3 дни след раждането им Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНА за живота на тези беззащитни същества! Не знам каква е логиката да задължавате родителите да си ваксинират детето, но допускам, че е затова, защото у нас има много хора, които живеят в невероятна мизерия и бедност. При тях хигиената е на толкова ниско ниво, че може да бъде сравнена с „живот в боклука“. Освен това тези хора са и дълбоко непросветени, да не кажа невежи.

Но какво му остава на бедния, прост и гладен човек – да следи за хигиената си ли? И нашата скъпа държава, вместо да се погрижи да образова тези хора, да им осигури условия за достойно съществуване, тя решава въпроса така – задължителни ваксини, за които се счита, че ще ни предпазят от отдавна забравени болести в „белите“ страни. И тъй като не може да се приемат критерии за ваксиниране – например имунизации се правят само на деца от семейства, които живеят при нехигиенични условия – затова, давай наред! Ваксинираме всяко детенце, пък кое ще пострада от страничните ефекти на ваксините, не ни интересува!

Да, ама има Господ! Накрая се „омазахте“, господа управляващи от медицинската гилдия, начело с министерството, което трябва да работи за нашето здраве, а всъщност ни разболява още от раждането ни – първо с ваксини, след това със скапаните си лечебни алопатични процедури! Да обяснявам ли как всеки втори педиатър предписва антибиотици за щяло и нещяло. Да ви информирам ли, че един много известен защитник на ваксините нарече хомеопатията „плацебо“! Представяте ли си как работи ваксинирания му мозък? И какво ще кажете за лекар-педиатър, който ви казва „Не ме интересува дали детето ви има НЕЖЕЛАНА РЕАКЦИЯ ОТ ВАКСИНАТА! Те са задължителни!“ Това може ли да бъде лекар?

Спирам с риторичните въпроси – нека всеки сам си направи изводите да ваксинира ли детето си или не. Само едно искам да ви посъветвам, уважаеми читатели – четете, информирайте се, разсъждавайте! Не се оставяйте да ви манипулират разни типове, наречени „лекари“, които са срам за професията си!

Ето къде да намерите повече информация ЗА или ПРОТИВ задължителните ваксини! И забележете – НЕ отричаме правото на никой да избира дали да се ваксинира или не – ОТРИЧАМЕ ВАКСИНИТЕ ДА БЪДАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ! Отричаме наглостта, с която управляващите задължават всички родители да ваксинират децата! Рекетирането със забрана неваксинирано дете да посещава детска градина! И още други бюрократични хватки само и само да не им се налага да обясняват на родителите и да информират обществото!

Групи във Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/161283897242551/files/
https://www.facebook.com/groups/180047012042431/
https://www.facebook.com/groups/246145549183846/
Само някои сайтове, в които можете да прочетете истината за ваксините:
https://www.facebook.com/zapravonaizbor/

http://www.vaksinite.com/postradali-ot-vaksini-deca-chast-2/

http://www.vaksinite.com/zashto-kolektivniat-imunitet-chrez-vaksini-e-nepostizhima-utopia/

http://vaksini.eu/

http://homeohelp.eu/bg/

 


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар