Знаете ли, че можете да отгледате здраво дете въпреки лекарите?
Здраве

Знаете ли, че можете да отгледате здраво дете въпреки лекарите?

Вярвате ли, че въпреки лекарите, вие може да имате здраво дете и то да расте щастливо? Е, не точно без никакви лекари, а просто доверявайки се на лекарите хомеопати. Всичко е описано в книгата на д-р Робърт Менделсон „Как да отгледаме здраво дете…въпреки лекарите“ на издателство Хомеохелп.

zdravi-deca

Книгата си е един вид ръководство, написано от този лекар педиатър за родителите. Той ги насърчава да започнат да разпознават оплакванията на детето си, за да могат да му помогнат сами без да е необходимо за всяко оплакване да тичат при лекаря. Само трябва да повярвате в себе си. Разбира се, това не може да се случи на хора, които се страхуват да поемат отговорност. Ако вие сте такъв човек, няма нужда да продължите четенето по нататък.

Здраво дете
Здраво дете

За всички хора, които искат да научат повече за способностите на хомеопатията да лекува, предлагам да се запознаят с тези редове. Бихме искали да ви уверим, че с помощта на д-р Менделсон вие можете да се доверите на своя родителски инстинкт и здрав разум. След като прочетете книгата, ще можете да се включите и в онлайн обучение по хомеопатия. То се организира от HOMEOHELP HOLISTIC SCHOOL. Повече информация можете да намерите на сайта на училището homeohelp.eu.

Съвсем откровено д-р Менделсон започва книгата си с критичен анализ за своята специалност – педиатрията. Според него, въпреки напредъка в много области на медицината, педиатрията въобще не се променя. Така той започва да дава съвети на родителите как да избегнат риска от ненужното вмешателство на лекарите, като осигурят всичко необходимо за здравето на децата си. Това не значи, че ще ви се наложи да изпълнявате функциите на лекар. Просто ще се научите кога да го търсите и кога не ви е необходим.

zdravi-deca1Ще намерите отговори на въпросите:

Защо вие сте по-добър пазител на здравето на детето си, отколкото е всеки лекар?

Как да разберете дали детето наистина е болно и кога трябва да отидете при лекар. Или ако отидете при лекар, дали трябва да следвате сляпо съветите му или бихте се справили без лекарствата, които ви предписва.

Какви са дефектите в работата на педиатрите? Може ли излишното лечение да доведе до увреждане на детето? Как лекарите разболяват здрави деца?

Какво трябва да бъде правилното хранене, за да израсте детето ви здраво? Защо не трябва да се плашите от високата температура? Трябва ли да вадите сливиците на детето и защо НЕ? И как така имунизациите са медицинска бомба със закъснител…

Четете, скъпи родители! Всяка книга, която ви помага да се доближите до истината за медицината и педиатрията, е важна! Разберете едно много важно нещо – лекарите ви написват рецептата и повече не се интересуват от детето ви. То остава във вашите ръце и вие сте отговорни за неговото здраве. За да имате щастлив живот със здравото си дете, научете тези важни неща за неговото и вашето здраве!

Книгата можете да закупите също от сайта, като последвате този линк – „Как да отгледаме здраво дете…въпреки лекарите

 

 


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар