Според хороскопа на маите зодиите са 13 и имат имена на животни! Прочетете кое животно сте и какво ви очаква през 2017 година!
Астрология, мистика, езотерика Стил в живота

Според хороскопа на маите зодиите са 13 и имат имена на животни! Прочетете кое животно сте и какво ви очаква през 2017 година!

Маите са известни със своите сериозни математически и астрономически познания. Зодиакът им е свързан с лунните цикли, но има не 12 знака (както повечето зодии, които познаваме), а 13.

Всеки знак продължава 28 дни, колкото е и един лунен цикъл. Отделните зодии носят имена на животни. Изчисляването на личното животно, което е и своеобразен дух – покровител, е обвързано с датата и месеца на раждане, а не с годината.

Сокол (7 февруари – 6 март)

Сокол от хороскопа на маите

Съдбата закриля представителите на този знак. През 2017 г. късметът ще бъде на ваша страна почти през цялото време. Ще получавате дарове, дори когато най-малко очаквате. Това в пълна сила важи и за парите. Ще се чувствате закриляни от съдбата, което ще направи живота ви много по-спокоен и усмихнат. Но трябва да внимавате, когато работите с документи – възможна е неволна грешка или измама.

В работата нещата ще вървят нормално и пречките, които преди са спъвали кариерата ви, сега вече ще бъдат преодолени. Ще се разбирате с колегите си добре, а и те с желание ще ви помагат. Парите ви са стабилни. Ако сте успели да спестите и заделите известна сума от предишни години, сега е моментът да я инвестирате умно, защото ще ви донесе печалби. Помислете добре какъв допълнителен успешен бизнес да започнете. При добра преценка и правилно начертана стратегия, скоро вложенията ви ще се върнат и дори удвоят. Но е важно да прецените наистина точно сферата и възможностите си. Шанс за онези, които отдавна жадуват да напуснат работа, за да започнат свой бизнес, в който сами ще бъдат господари на времето и парите си.

По отношение на любовта годината също ще бъде без сътресения. Може да се определи с две думи – спокойна и лирична. Ако имате вече партньор, не очаквайте грандиозни изненади с драматични обрати, но може да получите различни малки моменти, които ще поддържат огъня на връзката ви. Самотните ще търсят подходящ човек, но дали ще го открият, няма да стане ясно до края на годината. Със сигурност ви очакват флиртове. А дали сред тях ще срещнете мъжа или жената, с които да се обвържете, съдбата не дава знак. Внимавайте да не обвиете с твърде много романтични очаквания една нова връзка, защото вероятно тя няма да се окаже такава, каквато очаквате или за каквато мечтаете.

Ягуар (7 март – 3 април)

Ягуар от хороскопа на маите

Предстои би изпълнена с късмет година. Може да очаквате положително развитие в различни посоки, включително и на проекти, започнати преди години и забравени отдавна от вас. Първите 6 месеца ще бъдат наситени със срещи и запознанства. Не всички ще бъдат благоприятни за развитието ви, но в тях ще се появят хора, които ще изиграят важна роля в живота ви. Бъдете подготвени, тъй като може да ви изненадат на неочаквано място и в необичайно време, а ще бъде важно да се представите в най-добрата си светлина.

Не участвайте в лотарии и не залагайте пари, тъй като късметът ще ви обърне гръб точно в този момент и съществува риск да загубите. Ако имате възможност, заделяйте средства за черни дни, защото не е сигурно каква ще бъде следващата година, пише Журнал за жената.

Атмосферата на работното място ще се успокои. Възможно е да сте участвали в конфликти и да сте обмисляли дори смяна на работата. Добре е, че сте се въздържали и не сте си подали оставката. Тази година нещата ще се променят към по-добро, конфликтите ще престанат, а интригите ще са в миналото. Колегите ви ще открият, че всъщност с вас се работи лесно и приятно и ще ви подкрепят пред началниците. Може да очаквате печалби, които няма да паднат от небето, а ще трябва да си ги изработите. Но усилията ще си заслужават. Предложете на шефа си проект, който отдавна обмисляте – сега е времето да го приеме с охота.

В любовта ви очакват много приятни моменти. Някои ще бъдат романтични, други страстни, а няма да липсват и носталгични. Особено, когато става дума за двойки, които живеят заедно отдавна, независимо дали имат, или нямат брак. Цялото това емоционално разнообразие ще ви действа вдъхновяващо и ще ви дава сили да се справяте в трудните периоди. Ако все още не сте срещнали любовта, през 2017-а това ще се случи. Ще откриете човека, който търсите отдавна и ще получите обичта, за която копнеете от много време. През годината ще имате и много причини да се забавлявате и усмихвате, да правите красиви жестове към партньора си.

Символи в календара на маите

Продължение на хороскопа на маите – лисица и змия

Продължението на хороскопа на маите – прилеп и скорпион

Продължението на хороскопа на маите – катерица и костенурка

 

 


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.