Продължението на хороскопа на маите – прилеп и скорпион
Астрология, мистика, езотерика Стил в живота

Продължението на хороскопа на маите – прилеп и скорпион

В продължението на хороскопа на маите ще прочетете за зодиите, които носят имена на животните прилеп и скорпион.

Прилеп и скорпион от хороскопа на маите

ПРИЛЕП (26 юли – 22 абгуст)

Пътувайте! Тази година всичко положително ще се случи именно по време на път. Независимо дали са за бизнес или за удоволствие, пътешествията ще ви донесат късмет. От една страна, ще срещнете хора, които могат да ви бъдат изключително полезни за бизнеса и да доведат до сериозен скок напред. От друга, нищо чудно да се сблъскате челно с голямата, незабравима, единствена любов. За чисто емоционалната наслада, която носи всяко пътуване, да не говорим. Вие сте от хората, които обичат да се зареждат, наблюдавайки гледката през прозореца на влака или облегнати на перилата на ферибота с поглед, зареян далече в морето.

Годината не е подходяща за сериозни инвестиции. Въздържайте се от големи и необмислени покупки. Не залагайте и на хазартни игри, там също късметът няма да бъде на ваша страна. С две думи – не рискувайте в начинания, за които трябва да извадите пари от джоба си. Те няма да се върнат обратно, а да не говорим за печалба.

Ако настоящата работа не ви задоволя­ва, годината е благоприятна за намирането на нова. Огледайте се и потърсете нещо интересно и вълнуващо, което да отговаря на изискванията ви. И в никакъв случай не се отказвайте, ако на първото място не ви одобрят. Опитвайте отново и отново, докато намерите идеалния вариант. През 2017-а ще успеете да осъществите и мечта­та си да започнете свой проект. Най-хубаво­то – начинанието ще ви донесе много пари. Може би не веднага, но скоро. Пазете се от завистници, които могат да попречат на реализацията на плановете ви. Няма да успе­ят да ги спрат, но ще ви затруднят, ако им дадете такава възможност. Пазете се и от неправомерни обвинения от колеги. Някой ще се опита да прикрие своята грешка, използ­вайки вашето име. Трябва да се защитите, а не да оставяте нещата да се разминат, тъй като неправдата може да се отрази на вашата репутация.

В любовта ще давате, но и ще очаквате много. Това може да не се хареса на посто­янния ви партньор и в началото на годи­ната да имате немалко търкания. Няма да се стигне до раздяла, тъй като и двамата ще направите компромиси. Опитайте да преодолеете този период по-спокойно, без много нерви, защото след него идва друг, да­леч по-приятен и изпълнен с много позитив­ни моменти. Някой ще опита да ви изкуши да кръшнете и да изоставите семейното гнездо. Не се поддавайте на омайни думи и жестове. Онези, които все още търсят го­лямата любов, ще трябва да направят нещо повече от това да си седят у дома и да раз­глеждат сайтовете за запознанства. Повече шанс да намерят точния човек ще имат, ако го потърсят в реалния, а не във виртуалния свят. Излизайте и се забавлявайте, защото може би точно на такова весело място, ще ви очаква той или тя.

СКОРПИОН (23 август – 19 септември)

Налага се да се заредите с много търпение, защото нищо в живота ви няма да се случва лесно. За съжаление не само тази, но и след­ващата година се очертава да бъде такава. Съдбата е излязла във ваканция и изглежда ви е забравила. Налага се да се вземете в ръце и да се потрудите за всичко важно, защо­то нищо няма да получите даром. Докато късметът се върне при вас, ще се наложи да се потрудите яко. За щастие вие сте от онези силни личности, които не се предават дори в тежка ситуация. Свикнали сте на такива периоди и знаете какво да очаквате, затова и не страдате много от липсата на късмет, а просто запретвате ръкави и действате. Ще постигнете доста благода­рение на усилията, волята и трудолюбието си. Имате малко пари, които сте запазили за черни дни. Не е време сега да ги проигра­вате или рискувате. Каквото и да опитате, няма да доведе до успех.

Иначе работата ще ви спори, независи­мо от трудностите. Обърнете внимание на проекти, останали в миналото. Може би в някои от тях има достатъчно хляб и си заслужава да ги разработите. Икономическа­та ситуация се е променила от времето, когато сте ги замисляли, нищо чудно точно сега нещата да потръгнат и да ви доне­сат добри приходи. Като цяло ще трябва доста да се потрудите, за да изработите парите си. Ще имате и много непредвидени разходи, което може да ви демотивира. Не се поддавайте, а бъдете целеустремени. Внимателно планирайте разходите си.

За любовта

Възможно е да бъдете изоставени от на­стоящия партньор, но ще срещнете разбира­не в очите на човек, когото познавате отдав­на, но с когото не сте били близки. Внезапно ще се окаже, че имате много общи интереси и постепенно ще завържете приятелство, което ще прерасне в любов. Ако вече имате семейство, направете всичко възможно да не изкарвате яда си и да не натоварвате с недоволството си вашите близки. Те не са ви­новни за ситуацията. Бъдете мили с децата и по-възрастните роднини, тъй като напрегнатата обстановка им се отразява негативно.

Прочетете и останалите зодии тук!

Според хороскопа на маите зодиите са 13 и имат имена на животни! Прочетете кое животно сте и какво ви очаква през 2017 година!

Продължение на хороскопа на маите – лисица и змия

Продължението на хороскопа на маите – катерица и костенурка


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар