Вижте вашия знак от хороскопа на маите – елен, бухал, паун, гущер и маймуна
Астрология, мистика, езотерика Стил в живота

Вижте вашия знак от хороскопа на маите – елен, бухал, паун, гущер и маймуна

Всеки от знак от хороскопа на маите продължава 28 дни – толкова е един лунен цикъл. Зодиите носят имена на животни. За да разберете кое животно е вашият дух-покровител, трябва да видите при кое от тях пропада вашата дата на раждане.

Знак от хороскопа елен

Eлен (20 септември – 17 октомври)

Късметът ту ще идва, ту ще напуска вашия знак. Това обаче ще ви радва. Съдбата в последните години е повече неблагосклонна, отколкото положително настроена, така че настоящата ситуация е направо прекрасна в сравнение с предишните месеци. Възползвайте се максимално от периодите, когато ви върви и хвърлете всички сили да реализирате нещата, които имат нужда и зависят от вашата намеса. А в лошите моменти бъдете двойно предпазливи и се пазете както от негативни хора, така и от опасни инвестиции. Най-притеснително е положението с недвижимите имоти.

Не се изкушавайте да търсите кредит за нещо по-голямо срещу ипотека, почти е сигурно че ще изгубите и затънете в дългове. Единственото място, в което гарантирано ще се радвате на благополу­чие, е семейната среда. Очаква ви приятна новина, която ще промени живота ви в положителна посока.

В работата си ще срещате много хора. Някои ще бъдат важни за вашата реализация, други не толкова, а с трети ще започнете проект, който в бъдеще може да ви донесе добри допълнителни доходи. Парите, които ще спечелите, няма обаче да бъдат достатъчни и ще се наложи да потърсите алтернативни варианти. Не вземайте заеми или ако се налага, помолете колега, а не търсете помощта на банка. В банката може да се изкушите да заемете по-голяма сума, която после трудно ще върнете и има опасност да влезете в омагьосан кръг. Онези, които търсят нова работа, ще имат щастието да попаднат на добри предложения. Сложете на кантара плюсовете и минусите на всяко едно и преценете внимателно с кое бихте могли да се справите най- добре. Може да не е най-платеното, но да има потенциал и да се развие устремно в бъдеще. Повече шансове ще имате през втората половина от годината.

Поне в любовта годината обещава добри възможности. Партньорът ще умее да ви изненадва по приятен начин. А вие определено не сте от хората, които лесно се впечатляват. Ще живеете в хармония и разбирателство и почти нищо няма да ви липсва. Дори ще се осмелите да правите смели планове за бъдещето. Онези, които са сами, ще открият сродна душа и до края на годината ще се обвържат. Оглеждайте се за подходящ човек през летните месеци.

Знак от хороскопа бухал

БУХАЛ (18 октомври – 14 ноември)

Подгответе се за нещо голямо през 2017 г. Смело може да опитате да инвестирате в сериозно начинание, защото съдбата е на ваша страна и ви закриля. А и в предишните години сте работили усилено и сте подготвили почвата за него, така че не е само въпрос на късмет. Със сигурност годината ще ви донесе голямо благополучие и много моменти на радост. Късметът ще бъде постоянно с вас, ще получавате добри новини, ще рискувате и ще печелите, ще успявате да осъществите идеите си с лекота и финес, но това няма да буди завист. Може да се каже, че тази година ще бъде много важна за бъдещето ви, тъй като ще положи основи, върху които ще градите занапред. Животът ви обаче няма да е само работа, ще имате и много развлечения. Най-после ще успеете да сбъднете мечтата си да пътувате по света без да се притеснявате за финансовата страна. По време на едно от тези пътувания (най-вероятно делово) ще получите оферта, на която няма да можете да устоите.

Ще бъдете много заети в работата си, ще поемате и чужди задължения. Това обаче няма да ви тежи, напротив – ще предпочитате да изпълнявате задачите сами, за да се случват нещата по-бързо. Заради тази всеотдайност колегите ще ви харесват, а шефовете често ще ви потупват по рамото. Очаквайте добър бонус в края на годината, а защо не и повишение, при това на доста добра позиция. Разбира се, не всичко ще тече по мед и масло. Ще има хора, които ще проявят завист и злоба, най-напористите може да опитат да ви дискредитират. Няма смисъл да им отвръщате, те сами ще паднат в капана на своите лъжи. Пазете се от кавги и не влизайте в излишни прере­кания. Следете разходите на децата, защото са склонни да харчат пари за глупости.

2017-а е особена година. Ще донесе много новости във връзката ви – може да изпробвате например непознати сексуални техники или заедно да се запишете на курс по танци. Всичко това приятно ще разнообрази взаимоотношенията и ще разпали отново огъня на страстта ви. От друга страна, годината ще ви срещне с различни хора, с някои от които ще завържете прекрасни приятелства.

Ще има и много неочаквани, но романтични изненади. Самотните ще продължат да бъдат самотни, но това няма да им тежи. Те просто няма да открият онзи човек, за когото биха дали живота си. Но пък ще живеят на високи обороти, ще флиртуват и ще се забавляват много през цялата година. Единственото, от което всички трябва да се пазят, е да не се поддадат на умората от работата и да приспят емоциите си.

Знак от хороскопа паун

ПАУН (15 ноември – 12 декември)

В любовта ще ви върви, в работата ще бъдете удовлетворени, ще имате придобивки… Но въпреки това ще бъдете с усещането, че късметът някак ви се изплъзва. Това е така, защото всичко ще става трудно. Годината определено е успешна и решаваща в много отношения. Но ще хвърлите и много сили и средства за осъществя­ването на целите си. Хубавото е, че негативните моменти от миналото остават далеч назад и бъдещето изглежда светло и безоблачно. Важно е да не губите мотивация, а да продължавате да работите усилено, защото късметът ще бъде само за смелите и отдадените. Може да инвестирайте в нови проекти или материални придобивки, но бъдете разумни и не хвърляйте много средства. Годината е подходяща и за различни пътувания зад граница.

Ако вече имате добра работа, не пречи да започнете още нещо, с което да подобрите квалификацията си. Това ще ви изстреля на върха и ще се окаже добра сделка, от която много ще спечелите. Бъдете максимално ангажирани с онова, което правите, ако искате да постигнете успехи. Благодарение на усилията си ще спечелите добри пари и ще получите оферта за нова, по-висока позиция. Ако си търсите работа, ще я откриете скоро. Още първите месеци ще получите няколко предложения, но преценете добре кое отговаря на вашата компетентност. Внимавайте с разходите.

В любовта нещата ще бъдат кротки и спокойни. За разлика от бурната предишна година, сега не се очакват големи изненади. Няма да срещнете човек, който да ви изкуши и в живота ви няма да се случва нещо кой знае колко необикновено. Ако сте стартирали нова връзка, имайте предвид, че тя може да се окаже нетрайна. Веднага след това обаче ви очаква друга, която ще започне спокойно и плавно и може да стигне до сватбени камбани. Вашият партньор ви обича, но не успява да покаже чувствата си, а вие мечтаете за романтика. Но пък е добър човек и ще ви подкрепя във всичко, така че помислете дали да не направите компромис. След време може да се окаже, че сте заложили на печеливша карта.

Знак от хороскопа гущер

ГУЩЕР (13 декември – 9 януари)

Не се страхувайте, съдбата няма да ви забрави през следващите месеци и ще бъде винаги с вас, когато имате нужда от късмет и четирилистна детелина. Ще имате няколко положителни ситуации, които ще дадат тласък на кариерата и семейния живот. Ще успеете да реализирате проектите си така, че да спечелите наистина добри пари. Ще умеете да убеждавате деловите си партньори във вашата кауза и така ще спечелите ценна подкрепа. Не може да се оплачете от късмета си. Но истината е, че няма да липсват и трудни моменти, които ще изискват от вас да се концентрирате максимално в онова, което трябва да се свърши. Ще получите неочаквано предложение от чужбина, което ще изиграе важна роля за бъдещето ви. Ще печелите пари дори в лотарии и различни игри на късмета, каквито обикновено не обичате и избягвате. Сега обаче интуицията ще ви накара да опитате и ще се окаже, че шансът е с вас. Може да разгледате и сферата на недвижимите имоти, защото моментът е подходящ да инвестирате в свой дом. Доверявайте се само на хора, които добре познавате.

В началото на годината няма да ви се работи, а и всичко, което започнете ще претърпява неуспех. В работата ще имате конфликти и недоразумения. Но с времето нещата ще се изяснят и сами ще намерите стимул. Може да се каже, че втората половина от 2017-а е много по-добра и успешна от първата. Ще бъдете оценени от най-големите началници, които ще ви предложат интересно сътрудничество. Именно то ще ви помогне да отскочите рязко нагоре. Това ще усложни обстановката, защото веднага ще се появят завистници. До септември бъдете предпазливи и се оглеждайте за колеги, които опитват да ви подложат крак. След това нещата стават по-спокойни и стабилни. Ако се налага да сменяте работа или да си търсите нова, по възможност го направете след септември, защото имате повече шанс тогава. Въпреки че парите няма да бъдат малко, пазете се от непредвидени разходи.

Любовта ви е щастлива и споделена. И такава ще бъде от началото на годината до края. Очакват ви прекрасни 12 месеца. Освен това ви очаква една много приятна изненада, която ще преобърне живота ви. Може би това е предложение за брак от вашия партньор или пък бебе. С всеки месец любовта ще става все по-голяма и no-красива. Ще имате чувството, че живеете в облаците. Партньорът ви буквално ще ви носи на ръце и ще ви подкрепя във всичко. Наистина сте намерили точния човек. Внимавайте да не го изпуснете, защото ще се появят и други, които го желаят силно. Налага се да се борите, но в крайна сметка ще спечелите. А който търси нова любов, ще намери. Може да се случи чак към финала на годината, по-важното е, че ще се случи. И ще бъде наистина впечатляваща.

Знак от хороскопа маймуна

МАЙМУНА (19 януари – 6 февруари)

През тази година всичко ще става много трудно във вашия живот. Не че късметът ви е изоставил. Но ще хвърляте много сили и средства, за да живеете нормално. В края на всяка седмица ще се чувствате на ръба на силите и ще имате усещането за пропадане. Не се лъжете. Това, че нещата стават бавно и трудно, не означава, че не се движат напред. Съдбата е на ваша страна, но просто проявява предпазливост и може би тайно ви наблюдава как реагирате в различни тежки ситуации. Ще има и хубави моменти през годината, но като цяло те няма да бъдат много. Внимавайте, когато броите пари, тъй като има опасност от грешки. Пазете се и от обвързващи договори, защото могат буквално да ви заробят. Стойте настрана и от хора, които ви ласкаят, а зад гърба ви злословят. Изобщо бъдете внимателни тази година, защото от всеки ъгъл ви дебнат зли очи.

Бъдете нащрек в работата си. Точно на работното място може да има неприятни изненади. Обстановката е доста напрегната и конфликтна. Шефовете са на ваша страна и оценяват работата ви, което пък дразни колегите ви. Очаквайте някой да се опита да забие нож в гърба ви и бъдете готови да реагирате адекватно и да се защитите аргументирано. Ако си вършите работата както досега, в края на годината ще започнете да виждате светлина и да излизате от тунела, в който сте попаднали. Именно тогава ще се появи и първата добра печалба, която ще докаже, че сте вървели в правилната посока. Прецизно планирайте всички разходи и гледайте да не надвишавате приходите. Не вземайте заеми, тъй като трудно ще ги върнете. В края на годината ще получите интересно предложение.

Единственото място, в което ще бъдете спокойни е домът и само от семейството няма да очаквате предателства. В любовта нещата ще бъдат розови и привлекателни. Ще изпитате много радостни мигове и много незабравими моменти. Човекът до вас ще ви подкрепя във всеки един момент и неговата опора ще се окаже решаваща, за да излезете от неприятните събития. Очакват ви емоционални месеци, които ще ви накарат да обичате живота. Самотните също ще бъдат щастливи, тъй като ще срещнат подходящи хора, между които и човекът, когото чакат цял живот.

Прочетете и останалите зодии тук!

Сокол (7 февруари – 6 март) и Ягуар (7 март – 3 април)

Продължение на хороскопа на маите – лисица и змия

Продължението на хороскопа на маите – катерица и костенурка 

Продължението на хороскопа на маите – прилеп и скорпион


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар