Ето, новогодишната празнична вечер е тук! Научете малко полезни съвети как да си прекарате без проблеми!
Здраве Семейство, дом, празници Стил в живота

Ето, новогодишната празнична вечер е тук! Научете малко полезни съвети как да си прекарате без проблеми!

Непосредствено преди да седнете на масата за новогодишната празнична вечер, може да напръскате лицето си с хладка вода. Това ще ви освежи приятно. Не забравяйте парфюма. Ако ще празнувате в жилище, то не прекалявайте с ароматите, тъй като помещението е по-малко, а хората – повече.

Посрещане на Нова година

Няколко минути преди полунощ сдъвчете зрънце каже, за да освежите мигновено дъха си. Все пак, след като часовниците отброят финала на старата и началото на новата година, хората си разменят целувки.

Ако много танцувате, пийте непрекъснато вода, за да не се дехидратирате. Това помага и на храносмилането.

Пет съвета за критични ситуации

Прекалено сте прегрели

Трябва бързо да понижите температурата на тялото. За да направите това, поставете китките и лактите си под струята на студена течаща вода и дръжте така в продължение на най-малко две минути.

Глезените ви са подути

Свалете обувките и повдигнете стъпалата си за 10 минути. Но трябва да са малко над нивото на бюста, тоест най-добре е да сте легнали. Така ще има най-бърз ефект. Повдигнете единия крак нагоре и с две ръце масажирайте от глезените към бедрата. Повторете и с другия крак. Това ще разнесе задържаната течност и отичането.

Чувствате главата си много гореща

Не правете грешка да излизате на студа, за да се охладите. Така рискувате да се простудите скоростно. Ако сте на обществено място, по-добрият Вариант е да клекнете и поставите лицето си под апаратите за бързо изсушаване на ръце. Струята топъл Въздух всъщност ще ви охлади.

Новогодишната трапеза

Имате тъмни кръгове под очите

Направете си бърз компрес. Сложете в парче марля кубче лед и нежно масажирайте кожата. Тъмните кръгове изчезват веднага.

Направените със старание къдрици са на път да се развалят

Навлажнете ръце, сложете малко гел за коса на дланите си, наведете глава надолу и леко намачкайте косата си. Това ще запази прическата ви до края на тържеството.

Как да сгънем салфетките красиво за празничната трапеза!

Очаквате гости за празниците и искате всичко да изглежда перфектно?


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар