Искате да имате перфектната градина? Ето къде да я намерите!
Любопитно и забавно Продукти и услуги

Искате да имате перфектната градина? Ето къде да я намерите!

Фирмата „Декоративни камъни“ може да изработи за вас перфектната градина с водопади и каскади от декоративни камъни. Сега можете да имате в градината си изкуствени реки, водни стени, колела, шадравани и още куп прелестни декорации. Не само в градината, можете да ги поръчате за паркове, хотели и други сгради, които искате да привличат посетители с красотата си!

Декоративни камъни

В зависимост от големината на водопад, който искате и неговия дизайн, фирмата ще определи срока за изработването му. Цената, която ще платите, също зависи от размера и оформлението на самия водопад. За изработването ще платите точно това, което сте си поръчали като материал, т.е. вида на изкуствения камък.

Перфектната градина с декоративни камъни

Елементите от декоративни камъни се изграждат по различни технологии, за да се получи изразителната магия на водата. Едно декоративно езеро или поток, също водопад или фонтан ще обогатят пространството по изключително красив начин!

Перфектната градина с водопад

Фирмата има опит в построяването на фонтани, барбекюта, камини, фурни за агнета, чевермета, озеленяване, алпинеуми, беседки, навеси, рекички, мостчета, декоративни кладенци, скални кътове, каменно пано, вятърна мелница, японска градина.

Изработените и предлагани мостри от декоративни камъни можете да намерите в големия шоурум, който се намира на 12 км от Пловдив.

ЗА КОНТАКТИ:

http://dekorativni-kamani.com/

гр. Пловдив, пощ.код: 4000

0878670717 – Васил Иванов

baumit67@abv.bg

Намерете ни и във Фейсбук

Декоративни камъни за вашият дом или градина


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар