Доналд Тръмп ще назначи комисия, която да разследва безопасността на ваксините!
Здраве От живота на известните

Доналд Тръмп ще назначи комисия, която да разследва безопасността на ваксините!

Комисията по безопасността на ваксините ще се ръководи от видния противник на имунизациите Робърт Кенеди-младши.

Кенеди отговаря на журналисти относно комисията за безопасността на ваксините

На 10 януари 2017 г Доналд Тръмп обяви, че има идея да назначи комисия, която да разследва безопасността на ваксините. Медиите разпространиха информация, че новоизбраният президент се е срещнал с Робърт Кенеди-младши, за да обсъдят идеята. Кенеди е човек, за който се знае, че отдавна знае истината, че ваксините причиняват аутизъм и не само! Много бебета и дори големи хора получават нелечими автоимунни заболявания след поставяне на различни ваксини. Дори след самото поставяне на ваксината да не се получи видима реакция, никой не ви гарантира, че на по-късен етап от живота на ваксинирания няма да се сдобиете с  постимунизационна диагноза.

В България има задължителен имунизационен календар, но няма изграден фонд за лечение на деца и хора, пострадали от ваксини. Познаваме много случаи от интернет пространството за трагично завършили тежки увреждания. Всеки средноинтелигентен човек би трябвало да се сети, че при такава яростна атака срещу имунната система, няма как да не получим болестни изменения.

Искрено се надявам, че такава силна фигура като американския президент ще застане на страната на истината и ще разбие мита за безопасността на ваксините. „Борейки“ се със заразни болести, ваксините причиняват други заболявания, много по-тежки и смъртоносни!

Доналд Тръмп за безопасността на ваксините

Доналд Тръмп казва: „Аутизмът се превърна в епидемия и връзката на тази епидемия очевидно води към ваксинациите, прилагани в най-ранна детска възраст“ (подробности във видеото по-долу).

За сведение на читателите Владимир Путин отдавна отмени задължителните ваксини в Русия. Слуховете, че самият той има аутизъм, който е получил след ваксина, не са доказани.

Отговорът на американската академия по педиатрия е очакван – те отричат, разбира се! Как може точно педиатри, които би трябвало да се грижат за здравето на децата, да застават в защита на ваксините! Познавам много добри педиатри, които работят у нас. И всички те пред мен са изказвали своето притеснение всеки път, когато поставят ваксина. Най-отвратителното е, че никой не им дава право на избор дали да поставят ваксина или не точно на това бебе! НЕ! Защото ваксиналното гестапо в България е постановило ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ваксиниране. Нямате право на информиран избор, уважаеми родители! Вие живеете в държавата, която не се интересува от здравето на вашето дете! Държавата, която превърна здравеопазването в търговия…Но да не започвам тази тема, че е много дълга…

За връзката аутизъм и автоимунни заболявания с ваксините вече всеки средно интелигентен човек знае. Остава да се намери и някой смел учен, който да докаже това! Със сигурност ще получи Нобелова награда и обичта на много родители за спасените им от ваксини деца!

Който се интересува от повече информация за ваксините, може да посети групата във Фейсбук – ЗА или ПРОТИВ задължителните ваксини

Групата във Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/161283897242551/files/

Снимки и новината за комисията на Доналд Тръмп от сайта mashable.com

Опасното прилагане на задължителни ваксини в България дава своите плодове!


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар