Тези животни са направили изумителни селфита! Ще ви накарат да се посмеете!
Любопитно и забавно

Тези животни са направили изумителни селфита! Ще ви накарат да се посмеете!

Изкуството за правене на селфита може да се счита за официално прието и в царството на животните. От жителите на зоологическите градини до домашните любимци, тези снимки показват само едно – това са усмихнати снимащи се, които разбират от камера!

Селфита на кучета

Получените снимки са очарователни и те са като един своеобразен прозорец към живота на тези мистериозни създания на природата.

Селфита в дивата природа

При домашните любимци е лесно да си направят селфи само чрез докосване екрана на смартфона. Но за екзотичните животни е създаден по-умен метод. Той се нарича капан-камера. Това означава, че снимката се прави, когато камерата засече движение близо до обектива и започне да снима. Това е напълно безопасен и неинвазивен трик, който улавя дори най-опасните хищници в откровено искрени и забавни моменти.

Селфита на сладурско животинче

Тази палава маймуна от Индонезия предизвика фурор с нейните селфита, когато взе от ръцете на стопанина си – британски фотограф, камерата му. Снимките са зашеметяващи и маймуната – разкошен качулат макак, ги направи обществено достояние. Сега всеки може свободно да се наслади на неустоимата му зъбата усмивка!

Селфита на качулатия макак

Предоставяме на вашето внимание някои от най-добрите селфита на животни, които са с много харесвания в интернет! Дайте своите лайкове и вие за тези сладури!

Източник: boredpanda.com

Вижте още красиви снимки от нашия сайт!

Всеки човек трябва да види тези красиви места по света!

Това са снимки на най-красивите паркове в света!

Как да сгънем салфетките красиво за празничната трапеза!

Ахименес (Achimenes) е много красиво стайно цвете! Вижте как се отглежда!

Как се отглежда хелениумът (Helenium) и съвети за размножаване и използване

Научете повече за отглеждането на рибки в аквариум

 

 


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар