Какво предвещава за ПЛЪХ и БИВОЛ 2017 година, според Китайския хороскоп?
Астрология, мистика, езотерика Стил в живота

Какво предвещава за ПЛЪХ и БИВОЛ 2017 година, според Китайския хороскоп?

Какво да очаквате след 28 януари, когато по Китайския хороскоп настъпва годината на червения огнен Петел? Като цяло годината се очертава да е добра и много ярка. Показвайте добрите си качества смело.

Китайски хороскоп

И имайте предвид следното: ако останете пасивни, това за вас ще е година на работа, търсения, опити и грешки. Ако пък сте по-активни, ще се потрудите доста, но и наградата ви ще бъде достойна.

ПЛЪХ

1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Китайски хороскоп – Плъх

За вас това ще е година на големи вълнения. Петелът постоянно ще ви подлага на изпитания за издръжливост. Хубаво е да не планирате глобални промени, защото те биха провокирали низ от неочаквани събития и могат да унищожат досегашните ви достижения. За вас най-доброто решение е укрепването и запазването на вече достигнатото. В деловата сфера ще ви е неспокойно. Заради разни неуредици, на работното ви място ще има едно постоянно напрежение, а това може да се отрази на нервната ви система. Затова се грижете за спокойствието си.

Ако страдате от някакви заболявания, е добре да си направите обстойни прегледи и изследвания. Ако сте с хронични заболявания, намерете най-накрая адекватно лечение. Плъховете с лоши навици е време да вземат мерки и да ги преборят. Това ще ви помогне да запазите здравето си в този нелек период.

2017-а е вашето време да градите планове за бъдещето, но изпълнението им отложете за след края на годината на Петела (след 15 февруари 2018 г.). Важно е да не започвате проекти и да не подписвате сериозни договори, дори и да ви изглеждат максимално прозрачни и да обещават сериозна изгода. Недоглеждането във въпросите с деловите партньорства може да предизвика съществени финансови загуби.

БИВОЛ

1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Китайски хороскоп – Бивол

За трудолюбивия и спокоен Бивол годината на Петела ще е успешна – можете да успеете в кариерата практически от нулата, да си оправите финансовото състояние, да достигнете целите си. Животът ви ще е много оживен – ще общувате много, ще завържете нови приятелски и служебни връзки, които ще се превърнат в истинска гаранция за взаимопомощ в работата и личния живот.

С годината на Петела за вас започва благоприятен период, в който можете да станете безусловен победител в работата и финансовото си положение. Но не се отпускайте – годината няма да е лека, ще има трудности, които ще трябва да разрешавате бързо, за да не се натрупват по пътя ви. Тези трудности ще бъдат свързани преди всичко със сферата на общуването – личните ви отношения, семейните дела. За да не се подлагате на твърде сериозни и коварни изпитания, трябва да концентрирате вниманието си върху практичните дела – например ремонт, покупка на нещо за дома, занимания с децата… Ако родените под знака на Бивола укрепват бастиона на своя личен живот, ще устои­те на натиска на неуредиците през годината.

Поради факта, че постоянно нещо ще ви изнервя и прово­кира, в енергийния потенциал на вашия организъм ще има колебания. Важно е да съхраня вате здравето си – за да можете да работите активно, а и настроението си и моралната си устойчивост – за да противостоите на произволни стресови ситуации.

Успехите ви ще ви сблъскват със завистници и недоброжелатели. Не влизайте в конфликти – запазвайте спокойствие дори в конфликтна ситуация. В края на годината на Петела конфликтите ще спрат, а големите ви победи в работата ще ви накарат да бъдете снизходителни дори към онези, които са ви били врагове.

За останалите зодии от Китайския хороскоп прочетете тук

Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар