ТИГЪР и ЗАЕК според Китайския хороскоп – предсказания за 2017 г
Астрология, мистика, езотерика Любопитно и забавно Стил в живота

ТИГЪР и ЗАЕК според Китайския хороскоп – предсказания за 2017 г

Китайската нова година за Тигър и Заек започва на 28 януари 2017 година. Това е годината на червения огнен Петел. Вижте какво ви говорят китайските астролози!

ТИГЪР

1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Зодия Тигър от Китайския хороскоп

За вас годината на Петела няма да е тревожна и много трудна, но може да изпитвате дискомфорт в различни периоди. Повечето ви проблеми ще са свързани с вашия необуздан, много остър нрав, с желанието ви да сте лидер винаги и във всичко – за да намалите проблемите, овладявайте високомерието и грубостта си, както и раздразнителността си за дреболии. Ако в годината на Петела успеете да пренасочите вниманието си към съзидателната работа, да й отделите време и сили, то ще можете да постигнете много добри резултати. Всичко е във вашите ръце и ако се стремите да направите кариера или да затвърдите бизнеса си, трябва да игнорирате празните амбиции и спорове.

Предстои ви да преживеете разрив в приятелски и партньорски, делови отношения, които не бихте искали да губите. Това може да ви накара много да страдате дълбоко в себе си, но външно ще останете по-скоро грубовати и студени, дори презрителни в отношенията. Най-трудно за Тигрите е да признават грешките си, да искат прошка, да обсъждат проблемите – вие минавате директно в атака. Ако през тази година се научите на толерантност, ще сте по-спокойни. Ако започнете да изслушвате и чуждото мнение, много от евентуалните проблеми могат да бъдат щастливо избегнати.

Не се поддавайте на мързела си в моментите, когато според вас нещата си вървят добре. Ако не обръщате внимание на възникващите проблеми в работата, може да натрупате критична маса трудности, която ще спре движението ви напред.

Отделяйте максимално внимание на здравето си, особено в началото на пролетта, когато ще имате тревоги и ще се изнервяте често. Опитвайте се да съхранявате разбирателството в семейството – това ще ви дава спокойствие. Добре е да предвидите две почивки – през пролетта и есента, за да възстановявате здравето си.

ЗАЕК

1939, 1951,1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Зодия Заек

Това ще бъде една продуктивна година за Зайците: няма да имате сериозни проблеми в най-важните сфери от живота – разбира се, ако не ги предизвикате сами с необмислени и импулсивни действия, които водят до грешки. В общи линии, в годината на Петела ще продължите линията, започната през годината на Маймуната, като не се опитвате да изпреварите бъдещето, а работите планомерно и внимателно.

В професионалната и финансовата сфера ще ви върви, но само ако вие започнете да работите конструктивно и енергично. Годината няма да ви осигурява подаръци и аванси, затова трябва да постигате всичко сами, с целенасочен труд. Промените през годината ще направят живота ви по-добър и успешен. Можете най-накрая да се установите на мечтаната работа, или пък да се преквалифицирате, затова годината ще е не само значима, но и преломна.

Ще се сдобиете с нови приятели. В живота на Зайците ще има много по-малко (от при всички останали зодии) междуличностни конфликти с околните. В любовта ще сте вдъхновени – с красиво ухажване, признания в любов, мили подаръци и изненади. Влюбените ги очаква сватба до края на годината, а семейните – увеличаване на семейството. Ще сте щастливи и спокойни, ще създавате хармония у дома.

Здравословното ви състояние ще е добро, но ако имате хронични заболявания, профилактиката в началото на годината на Петела ще ви помогне да избегнете усложнения.

Във финансово отношение ще ви върви, но без големи премии и подаръци. Можете да вложите парите си в недвижимост или собствен бизнес.

За останалите зодии четете като последвате линковете по-долу!

Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар