ДРАКОН и ЗМИЯ – какво казва хороскопът на китайците за 2017 година
Астрология, мистика, езотерика Любопитно и забавно Стил в живота

ДРАКОН и ЗМИЯ – какво казва хороскопът на китайците за 2017 година

Вижте за Дракон и Змия китайския хороскоп. Той винаги е бил доста точен по отношение на предсказанията си. През 2017-та Китайската нова година започва на 28 януари.

ДРАКОН

1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024

Дракон

За екстравагантния, блестящ Дракон  годината на огнения Петел ще е добра, интересна, пленителна. Постигнали сте много през миналата година, затова сега можете – и сте длъжни – да продължите започнатото. Ако решите пък да стартирате нови проекти, те също ще са успешни. Но не се главозамайвайте от победите, защото може да се сблъс­кате с осезаеми проблеми.

През тази година не рискувайте в работата, дори и да виждате добра перспектива. В работата си е важно да разчитате на сигурните си знания, без измами и дилетантски истории. Можете да продължите обучение или да овладеете нова професия. Във финансите ви няма да има сериозни колебания, но не харчете безогледно! Защото следващата година това лекомислие ще ви „излезе през носа“. Влагайте в недвижи­мост, в банкови сметки или в собствен бизнес. Успехът няма да ви се даде просто така, но ще сте сред най-успяващите зодиакални знаци. Тъй като Петелът ще цени във вас честността, откритостта, енергичността и справедливостта ви.

В любовта определено ще ви върви, но не си губете времето за лекомислени флиртове. Сега е възможно да срещнете човек, с когото да изживеете щастливо живота си.

ЗМИЯ

1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025

Змия

В годината на огнения Петел, мъдрата Змия ще усеща правилно нещата, както се казва – настроението на годината, която пък ще я награди с голяма сила, чар и това ще позволи на Змията да постигне успех в работата и в личния живот. През 2017-а елегантната и умна Змия ще има особен авторитет сред колегите си. Ще е предразположена за широко общуване, въпреки че няма да тръгне да споделя с твърде много хора тайните и плановете си. Повече наблюдател, отколкото участник, Змията все пак много силно ще влияе на събитията около себе си. Много хора ще очакват само нейното мнение по един или друг въпрос и нейната дума може да се превърне в закон.

Не е нужно да сте кариеристи – лесно ще се издигате в службата. Приятелите ще са ви нужни за поддържане на вашите идеи. Ако гледате в перспектива, ще намерите лесно съмишленици, които да превръщат идеите в реалност. Но не разчитайте само на късмета и хората около вас – през тази година много важни ще са натрупаният опит, умения, навици за решаване на различни проблеми. Ако имате свой бизнес, възползвайте се от момента и реорганизирайте нещата за повече ефективност. Накрая направете равносметка, като сравнявате само със собствените си резултати от миналата година, за да отчетете грешките и да видите успехите, пише Журнал за жената.

Със здравето ви всичко ще е наред, просто не трябва да нарушавате режима си и да прекалявате с вредните навици.

Капиталът ви ще расте и ще можете да планирате в по-широк мащаб. Можете да смените работата си, местожителството, да сключите брак, да се сдобиете с наследник. Всички събития от тази година ще имат благоприятен изход за вас, затова е напълно във ваши ръце да използвате дори проблемите в своя полза.

Какви са предсказанията на останалите зодии, прочетете тук:

Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар