Китайски хороскоп за КОН и ОВЦА/КОЗА за 2017 година
Астрология, мистика, езотерика Стил в живота

Китайски хороскоп за КОН и ОВЦА/КОЗА за 2017 година

Зодиите кон и овца (или коза) са две от много интересните в китайския хороскоп. Ние ви пожелаваме да се сбъднат всичките ви мечти и добри предсказания от него.

КОН

1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Китайски хороскоп за кон

За енергичните и екстравагантни Коне годината на червения огнен Петел ще е много успешна – може да достигнат неочаквани висоти. Очаква ви успех, поддръжка от съмишленици, благоденствие – ще получите стабилни доходи и в края на годината може да съберете солидна сума, която да вложите в нещо важно за вас.

Ще посвещавате толкова време на кариерата си, че ще рискувате да оставите без внимание сферата на личния живот. Възможно е да развалите хубави отношения заради егоизъм. Ако държите на добрите отношения в семейството, трябва да се замислите за повече компро­миси и внимание към всичко важно в живота ви.

През тази година трябва да сте готови за промени: може да се промени личният ви живот, да смените работата, да пътувате служебно, да откриете за себе си нови служебни хоризонти. Но е много важно, когато взимате решения, да разглеждате предложенията разумно и практично.

Постоянната ви активност и целеустременост през 2017-а ще ви помогнат да направите много повече за своето бъдеще, отколкото за последните няколко години. Толкова енергия ще бушува във вас, че от време на време ще чувствате умора от емоциите. В такива моменти е важно да си почивате – да възстановявате силите си по харесван от вас начин.

КОЗА/ОВЦА

1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Китайски хороскоп за овца

През годината на Петела капризната и общителна Коза може да завързва нови отношения – приятелски и любовни. Много от новите ви познанства ще са ви полезни в бъдеще. Ще показвате много чар и ще получавате много комплименти от противоположния пол. Годината ще ви донесе доста положителни моменти и ще можете да подобрите живота си, ако си вършите работата.

Според китайския хороскоп 2017-а ще ви позволи да блеснете със способностите си. Този период ще е много благоприятен за творчест­во, както и за нетрадиционни решения в работата и бизнеса. Но вашето лекомислие и небрежност може да усложнят перспективите ви. Ако мързелувате, няма как да разчитате на сериозен финансов подем и успех в кариерата.

Тази година може да се превърне в решаващ период за вас, затова трябва макси- мално да използвате всички възможности и перспективи, пише Журнал за жената.

В общуването трябва да подхождате разумно, като залагате не на идеализирани представи, а на логическо мислене.

Този период ви носи трудности – но те не идват отвън, а от собствените ви самозаблуди, които могат да станат причина за жестоки разочарования. Непредсказуемите неща в живота могат да предизвикат паника във вас, а това би довело след себе си конфликти с околните, обвинения по адрес на близките ви хора, колегите, приятелите. Ще забелязвате дори най-малките грешки в поведението на другите, но упорито няма да обръщате внимание на своите, като ще ги обяснявате с настроения и особености на характера. За да пови­шите самооценката си и да се адаптирате по-добре сред колегите, обградете се със сигурни хора и често се включвайте в общи задачи на работното си място.

Какви са предсказанията на останалите зодии, прочетете тук:

Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар