МАЙМУНА и ПЕТЕЛ – хороскоп от китайския календар за 2017 г
Астрология, мистика, езотерика Стил в живота

МАЙМУНА и ПЕТЕЛ – хороскоп от китайския календар за 2017 г

Маймуна и петел са две от зодиите на китайския календар, които ще имат решаваща година след 28 януари 2017-та. Научете повече за себе си, като продължите да четете.

МАЙМУНА

1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Китайски хороскоп – маймуна

Предприемчивата и открита Маймуна умее добре да се приспособява към живота. През тази година родените под този знак ще са много дей­ни и активни. Предстоят ви добри възможности – можете да станете ръководители и организатори на различни професионални дейности, проекти или мероприятия, ако съумеете да проявявате повече постоянство.

И за вас, както и за повечето знаци от китайския календар, тази година ще е решаваща. Това означава, че животът ще ви предоставя много възможности, от които ще можете да се възползвате, ако съумеете да се концентрирате върху главното. През цялата година е чудесен период за планиране на нови проекти, започване и разширяване на бизнес, смяна на работното място или професията.

С удоволствие ще научавате нови неща, а амбицията ви ще ви кара веднага да прилагате знанията и опита си в работата, за да постигате по-добри резултати. Прекомерните ви амбиции обаче понякога ви карат да забравяте важни неща, когато успехът е в ръцете ви. Не участвайте в рискови начинания, защото може да загубите всичко. Вие умеете да усещате „накъде духа вятърът“ и тази ваша проницателност – умението ви да предвиждате и да съобразявате, ще се окаже много полезна в такъв непредсказуем период. Ще успеете да получите всичко, за което мечтаете.

Но как ще се отрази това на бъдещето ви? Тъй като мечтаете главно за материални неща, ще имате нелош доход, но в бъдеще разходите ви може да надвишат вашия капитал. Затова добре обмислете в какво да влагате парите си и заложете на обучението си, утвърждаването си в службата и в личния живот. Всичко положително, завоювано в минали години, трябва да бъде съхранено и умножено.

В личния живот ви очакват приятни изненади, но и промени – бъдете готови да се борите за щастието си.

ПЕТЕЛ

1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Китайски хороскоп – петел

За родените под този знак – винаги емоционални и страстни натури, годината няма да е скучна. Вие умеете да си намирате приключения и тази година ще е така. А ако запазите страстта си към живота, ще постигнете високите си цели и ще съхраните всичко постигнато по-рано. Пред вас ще се отворят нови възможности – скоро може да получите изгодно предложение за нова длъжност или работа, да ви повишат заплатата. И това ви се полага заради сериозните усилия през изминалата година.

Вие сте трудолюбиви и се справяте с всякакви задачи – бива ви и в организирането на сложни неща, и в рутинната работа. И това се забелязва. Но внимавайте емоциите ви да не ви изиграят лоша шега. Склонни сте към импулсивни и необмислени постъпки и ако не се научите да контролирате емоциите си, има риск да си създадете конфликти и в работата, и вкъщи.

През 2017-а ще ви потръгне с финансовите операции, със сделките с недвижимост. Но трябва да сте открити и честни и да избягвате предложенията, при които целите се постигат с нечестни пътища. Около вашата личност ще се оформят интриги и клюки – научете се да ги игнорирате, за да не предизвикате продъл­жителен и тежък конфликт.

В личния живот ще имате всичко – безгранична любов, нежност и взаимно разбиране, но и сериозни скандали и пълно неразбиране. Съхраняването на отношенията с любимия човек зависи от това дали ще застанете на позицията на конструктивния диалог, или на деструктивното противопоставяне.

Като цяло, годината се очертава да е успешна за вас – смело си поставяйте цели, имате всички ресурси да ги постигнете.

Какви са предсказанията на останалите зодии, прочетете тук:

Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар