Китайските зодии КУЧЕ и ГЛИГАН – какво ви чака през 2017 г
Астрология, мистика, езотерика Стил в живота

Китайските зодии КУЧЕ и ГЛИГАН – какво ви чака през 2017 г

Ето и последните две от китайските зодии – куче и глиган. Китайската нова година настъпи на 28 януари 2017-та. Надяваме се всички добри очаквания за вас да се оправдаят.

КУЧЕ

1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Китайска зодия – куче

Родените под този знак, доста уравновесени по природа, ще имат една спокойна година – няма да има важни събития и сериозен напредък, но пък и неприятностите ще ви подминават. Това си е една обичайна година за вас и няма да бъде решаваща, освен ако вие рязко не промените възгледите и навиците си.

В работата ви няма да има промяна – просто не поемайте чужди ангажименти, защото това може да ви попречи да изпълните своята работа. Добре е да повишите квалификацията си или да усвоите нова професия, ще имате време за това и за трупане на опит. Добре е да порабоmume u върху волята cu u увереността в себе си, за да повишите самооценка та си.

Няма да сбъркате, ако непрекъснато търсите контакт с нови хора, обсъждате мнения, учите се да бъдете по-обективни, като сравнявате гледните точки на другите със своята.

Личният ви живот ще остане скрит за околните – само най-близките ще знаят какво се случва с вас. Ако сте били самотни, именно сега ще се стремите да създадете семейство, като имате нужда от време да премислите и решите какъв човек искате до себе си. За семейните представители на този знак годината ще е спокойна.

Предстои ви година с крепко здраве. Ще можете да се предпазите и от силни колебания в настроенията, а това означава, че ще имате достатъчно пълноценна енергия за всичко.

ГЛИГАН

1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Китайска зодия – глиган

Това ще бъде една много неспокойна година за добродушните и впечатлителни Глигани. Вие се тревожите от всичко, свързано с не­очаквани събития, а тази година ще е пълна с такива.

В годината на Петела ще изпитвате доста шарени чувства: вашият живот по начало прилича на роман, в който има място и за любов, и за ревност, и за добронамереност, и за ненавист. За да не провокирате неуспехи, трябва внимателно да се справяте с прекомерната си емоционалност и да станете по-уверени и стабилни в мислите и постъпките си, а и да не губите енергия. Тя ще ви е необходима, за да се кон­центрирате върху работата си – да градите кариера, да развивате бизнес. Ако професията ви е творческа или се занимавате с наука, имате големи шансове да добиете известност с прекрасни ре­зултати в работата, както и да си осигурите финансова стабилност. Дори в обик­новена рутинна дейност, можете да прилагате ориги­нален подход и да заслужите уважение и авторитет.

Възможно е да пострадате от собствената си откровеност, като станете жива илюстрация на фразата „език мой – враг мой“. Може неволно да споделите някаква информация, която да провокира сериозен кон­фликт и да е неприятна за двете страни.

За вас е много важно да си спестявате стресовите си­туации, а имате склонност сами да си ги създавате. Отделяйте повече време за спорт – фитнес, плуване, каквото решите. Задължи­телно открийте своя начин за релакс – приятна музика, съзерцаване на природата…

Какви са предсказанията на останалите зодии, прочетете тук:

Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар