Нумерологията казва какво ви чака според номера, на който живеете
Астрология, мистика, езотерика Любопитно и забавно

Нумерологията казва какво ви чака според номера, на който живеете

Нумерологията се занимава със значението на числа и цифри. Хората, които живеят в частни къщи, „разчитат“ кода на дома си само по номера му от адреса, на който се намира. 

За тези, които съжителстват в многоетажни блокове, кодът се състои освен от номера на сградата, и от етажа и номера на апартамента.

Ето точно как да изчислите индивидуалния код на вашата квартира според нумерологията.

Нумерология на адреса

Стъпка 1

Ако номерът на домашния би адрес е едноцифрено число, проверете обясненията какво ви носи това число според фъншуй, дадени по-нататък в текста. При две или три цифри, първо трябва да проверите какво означава всяка от цифрите (отново по дадените обяснения). Според фънииуй първата цифра бележи събитията, които ще ви съпровождат по жизнения ви път, втората – душевните ви преживявания, и третата (ако номерът е трицифрен) – интелектуалното ви състояние и перспективите за развитието ви.

За дом с трицифрен номер може да се предскаже и как ще са със здравето неговите жители. Според нумерологията първата цифра показва физическото състояние, втората – психиката, а третата – ум­ствените способности на обитателите на дома.

Стъпка 2

Когато живеете на номер, който е с две или три цифри, трябва да направите предварителни изчисления, за да получите кода на квартирата си – необходимо е да сведете номера до едноцифрено число. После проверете според обясненията по фъншуй, дадени по-долу, как ще върви животът ви в този дом. Ето два примера.

Номер 57. Съберете двете цифри: 5+7=12. Получавате пак двуцифрено число и затова продължавате да събирате цифрите: 1+2=3. Така получавате едноцифреното число 3, което е кодът на вашия дом.

Номер 259. Съберете трите цифри: 2+5+9=16, после двете: 1+6=7. Получавате код 7 за обитателите на дома.

За да разберете какво очаква всеки член от семейството ви, което живее на този адрес, е необходимо да изчислите индивидуалния му код. За целта трябва да прибавите към кода от номера на жилището и датата на раждане, която също предварително сте свели до едноцифрено число.

Например: дата на раждане – 01.12.1985. Номер на дома -153. Събирате числата от рождената дата: 0+1+1+2+1+9+8+5=27, после полученото свеждате до едноци­френо: 2+7=9. След това изчислявате кода на номера на дома по същия начин: 1+5+3=9. Накрая събирате, двата резултата: 9+9=18 и го преобразувате в едноцифрено число: 1+8=9. Индивидуалният код на този човек е 9.

Ето и значението!

Нумерология на адреса

Единица (1)

Под влияние на планетата:

СЛЪНЦЕ

Енергия, радост, реализация на творческия потенциал

Единицата влияе благоприятно на професионалното развитие на хора, свързани с изкуството и бизнеса, творчески личности и лидери. Според фъншуй нумерологията обаче всички обитатели на дом с номер 1 ще бъдат постоянно подлагани на изпитания за чистота на помислите и искреността в поведението им. Ако успеят да минат проверките, ги очаква благоденствие. Редът и хигиената в жилището също са залог за просперитет.

Двойка (2)

Под влияние на планетата:

ЛУНА

Интуиция, творчески подход

Дом с този код е подходящ за всички, които работят в областта на кулинарията, общественото хранене или възпитанието и образованието на децата. Вдъхновение ще получат под този покрив и хора на изкуството, като фъншуй съветва основните тонове в интериора да са пастелни, зелени или изумрудени.

Тройка (3)

Под влияние на планетата:

МАРС

Активност, мечтателност, медитация

Обитателите на дом с код 3 ще могат смело и бързо да взимат решения и няма да „преживяват“ после дали са били правилни, или не, обясняват фъншуй нумеролозите. Никак не е желателно да се вдигат кавги в това жилище, защото Марс ще повлияе зле на отношенията и ще предизвика сериозни конфликти. За интериора се препоръчват ярки тонове, особено червеният. За постигане на хармония между атмосферата в дома и душевното ви състояние, медитацията е идеалната техника.

Четворка (4)

Под влияние на планетата:

МЕРКУРИЙ

Общуване, красноречие, привличане на вниманието

Ако се настаните в дом с код 4, хората постоянно ще се опитват да влезнат в контакт с вас: обаждания по телефона, позвънявания на вратата, срещи, събирания и нови запознанства са ви гарантирани. Общувайте свободно и ще ви върви във всички начинания. Благоприятно съчетание между влиянието на Меркурий и интериорния колорит се постига с цветовете синьо, сиво, жълто.

Петица (5)

Под влияние на планетата:

ЮПИТЕР

Развитие, разширяване, обогатяване с нови знания и впечатления

На място с този код добре ще се чувстват хора, които се увличат от научни изследвания и обичат да общуват с представители на различни обществени среди. Възможно е, ако живеете в дом с код 5, да ви се прииска по някое време да смените адреса си. Желанието ви се удовлетворява с чести командировки и дълги пътувания, фъншуй препоръчва да подчините интериора на сребристи, сини и пурпурни оттенъци.

Шестица (6)

Под влияние на планетата:

ВЕНЕРА

Любов, стабилност, комфорт

В жилище с код 6 е винаги приятно. Тук често се събират приятели, роднини, водят се задушевни и забавни разговори. В него живеят добри хора, които ценят домашния уют и са много гостоприемни. Отглеждат се стайни цветя и домашни любимци, които съхраняват хармонията в семейството. Ако се нанесете в квартира с код 6, бъдете искрени и открити в отношенията си, за да се чувствате добре.

Седмица (7)

Под влияние на планетата:

САТУРН

Промени, последствия, ограничения

Обитателите на дом с код 7 трябва добре да премислят, преди да предприемат каквато и да е стъпка. Емоционалните пориви и импулсивни действия пораждат сериозни разногласия под този покрив. За да използвате максимално енергията на Сатурн, избягвайте конфликтните ситуации и винаги мислете за последствията от думите и делата си. Така успехът и радостта ще станат ваши спътници в живота, докато сте на този адрес.

Нумерология

Осмица (8)

Под влияние на планетата:

УРАН

Свобода, подкрепа, взаимопомощ

Жилище с този код е подходящо за хора с екстрасенски способности, както и личности, които владеят хармонията на душата и тялото си. Материалистите нямат място тук, защото ако се случи да живеят в дом с код 8, ще им се наложи да променят светогледа си. фъншуй предлага небесносините оттенъци за интериора – изберете тях и ще подобрите живота си, пише Журнал за жената.

Деветка (9)

Под влияние на планетата:

НЕПТУН

Изпитания, съблазни

Този дом предлага на обитателите си да се разделят със „скелетите в гардероба си“, иначе алкохолът, наркотиците и други пристрастености ще станат най-верните им приятели. Пътят към успеха в борбата със съблазните е постоянното духовно развитие и израстване на личността. Ако живеете в жилище с код 9, изучавайте мистичното, необяснимото, за да си помогнете.

Предлагаме ви да изберете подходящите цветове за вашия дом според фън шуй!

Ако следвате тези фън шуй съвети, ще имате хармония в дома си

 


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар