Представяме ви Flowers in Sofia – онлайн цветарски магазин
Продукти и услуги

Представяме ви Flowers in Sofia – онлайн цветарски магазин

Flowers in Sofia е онлайн цветарски магазин, който ще намери за вас точните цветя, ще ги достави на точното място и ще имате точния незабравим момент!

Цветята на Flowers in Sofia

Думите понякога не достигат, за да изразим своите емоции.Тогава ни помагат цветята със своя собствен език, колорит, изящество и нежна красота.
„Приятелката ми навършва 23 след седмица, мама има рожден ден в петък, баба има юбилей другия месец…“ Подарявайки цвете, ние винаги докосваме човека, когото обичаме, уважаваме и ценим. Можете да кажете „Обичам те” и „Благодаря” с красив букет, който ще бъде уникален и единствен за вашата любима, за приятеля, за вашите близки. Цветята са израз на радост, упование, съпричастие, нежност и симпатия.

Кошница с цветя от Flowers in Sofia

С Flowers in Sofia ще успеете да ги изразите по най-изискания, стилен и едновременно сърдечен и неповторим начин.

Красивите букети на Flowers in Sofia

Забравете притесненията за избора на подарък, лутането, загубата на нерви и време в последния момент – поръчайте своя букет дори и месец предварително от Flowersinsofia.com и те ще сътворят и доставят на всеки адрес в София навреме вашия подарък за любимите хора. Екипът на FlowersinSofia.com предлага на вашето внимание богат избор на букети от свежи цветя, аранжирани в различна форма, големина и колорит, опаковани в луксозна хартия или мрежа, придружени от поздравителна картичка.

Flowers in Sofia

В магазина може да изберете и поръчате сватбената украса и булчинския букет за вашия голям ден. Предварителната консултация с флористите е безплатна. Зад всеки успял мъж стои една силна жена, казват хората. А зад всяка прелестна сватба стои един цветар-вълшебник, допълват от екипа, който стои зад проекта на изцяло онлайн базирания магазин за цветя, предлагащ букети, кошници и цветни декорация от свежи цветя.

Flowers in Sofia предлага цветни композиции, аранжирани в разнообразни вази, кашпи и жардениери, за всеки хотел, офис, магазин, бар или фоайе.

Цветята подчертават атмосферата и индивидуалния стил на интериора, излъчват симпатия и предразполагат клиента.

Във всеки сезон и за всеки повод ние сме готови да предложим договор за абонаментно обслужване за доставка на свежи цветни аранжировки или да изработим украса за Вашето събитие.

Онлайн магазин – Flowersinsofia.com

https://flowersinsofia.com/

„Експеримент 2000” ООД

1000 София, ул. ”Г. С. Раковски” 93 А

+359 884 09 09 09

experimentm2000@gmail.com

 

 


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар