Искате ли да знаете дали ще имате късмет на определена дата?
Астрология, мистика, езотерика Любопитно и забавно

Искате ли да знаете дали ще имате късмет на определена дата?

Кой ден ще ни донесе късмет? Как да разберем дали определена дата ще ни донесе късмет или е по-добре да не започваме дадено начинания в този ден? Нумерологията ни идва на помощ!

Късмет на коя дата

Какво е необходимо?

Първо трябва да изчислите личното си житейско число (нумерологията използва този термин неправилно, тъй като всички знаци от 0 до 9 са цифри, а не числа) по датата на раждане. Ето как става: ако рождената ви дата е 03.10.1980 г. то трябва са съберете всички цифри и после да продължите да събирате, докато сведете резултата до една цифра: 0+3+1+0+1+9+8+0=22=2+2=4.

Следващата стъпка е да направите същото изчисление за деня, който ви интересува – онзи важен момент, в който планиране съдбоносни действия. Да кажем, че сте избрали 10.08.2017 г.: 1+0+0+8+2+0+1+7=19=1+9=10=1+0=1. Най-важната стъпка: за да определите доколко този ден ще е удачен за вашите начинания, съберете житейската си цифра с тази на набелязания ден – в случая сборът е 4+1=5. Когато направите изчисленията, вижте какво е значението на получената цифра.

1 – Този ден ще засили възможностите впроизволно начинание. Смело предприемайте всякакви практически действия за достигане на набелязаната цел. Ако имате натрупани проблеми, в този ден можете да ги разрешавате със замах. Това е ден, който би бил. полезен на хора, които работят с документи, сключват договори и правят сделки.

2 -Посветете деня на планиране, както и на анализ и оценка на вече свършеното. Просто моментът не е подходящ за решителни и активни действия по реализиране на предварително планирани неща – оставете другите да действат. Отложете взимането на решения – освен онези, които са свързани с ежедневната ви рутинна работа, от която няма как да се откажете. Можете да обърнете внимание по-скоро на дейности, които биха ви донесли успокоение и душевен комфорт. Това е ден на контрасти: доброто начало може да доведе до краен провал, а зле започнатата работа може да има благоприятен изход. Денят е съпроводен с трудности по пътя към целта и ако заложите на този момент, по-скоро бихте действали нерешително, въпреки силния си стремеж.

3 – Денят е много активен и е по-добре да го прекарате извън дома, като го посветите на възможно най-разнообразни дела, като редувате работа и отдих. Не трябва да се концентрирате върху една-единствена цел – по-добре посветете деня на разнообразието, като обърнете внимание например на довършването на стари задачи. Този ден е подходящ и за започване на партньорски проекти, както и на затвърждаване на приятелски контакти. Обединените усилия за достигането на важна цел са способни да донесат положителни резултати. Дните с такава цифра са особено подходящи за делови пътувания и различни пътешествия. А ако случайно някой предизвика гнева ви именно в този ден, по-добре въздържайте желанието си да реагирате по-грубо, защото подобни действия могат да се обърнат срещу вас.

4 – По-добре прекарайте този ден у дома или се посветете на работа. Заемете се с обичайните рутинни действия, довършете започнатото вчера, съсредоточете вниманието си върху плановете и ги обмислете, Този момент е съвсем неподходящ за започване на нови неща. И още нещо: изобщо не си и помисляйте в този ден за развлечения и активен отдих – няма да сте доволни от подобни опити.

5 -Ден, препълнен с енергия и активни действия, приключения, неочаквани неща. Моментът е добър за започване на нови неща – позволете си да поемете риск, да се „гмурнете“ в нови проекти. Но всички тези действия ще имат положителен резултат само ако имате пълна увереност, че рискът е оправдан, а и трябва да сте убедени, че стъпвате на здрава основа. Възможно е отдавна започнати дела да ви донесат дълго чакания успех.

6 – Душевно спокойствие и хармония – това се изисква в този ден. Откажете се да рискувате с неоправдани постъпки и твърде решителни действия. Не се пренавивайте по пътя към целите си. Както рискът, така и неувереността в този ден могат да провалят начинания, в които е вложена дълга и трудна подготовка. По-добре посветете този ден на семейството, на срещи с приятели и роднини, посвършете нещо из къщи. Денят е подходящ за посещение на семинари и конференции. Просто търсете неща, които не предполагат конфликтни ситуации – това ще ви донесе така важния комфорт.

7 – Най-добре е да посветите този ден на интелектуални дейности – учене, научно-изследователска работа, утвърждаване на изобретения или открития. Може да се посветите и на изкуството в различните му жанрове. Това е ден, подходящ за довършване на стари дела и за търсене на съвети или препоръки по започнати наскоро проекти и ангажименти. Смята се, че в ден с цифра 7 има някаква тайнственост и ако бъде посветен на размисли за живота и проблемите, то е възможно да бъдат намерени решения на трудни ситуации. Този ден може да се превърне в ден на щастието.

Нумерологията ни казва кога ще имаме късмет

8 – Денят е благоприятен за сериозни и важни дела. Решенията се взимат лесно и категорично, а това означава, че биха довели до големи печалби. Сериозните начинания ще имат положителен резултат. Този ден е много подходящ за достигане на мащабни цели, за обединяване на бизнес и различни организации, пише Журнал за жената.

9 – Денят носи успех в различни сфери – в търговията, във финансо­вите дела, в изкуството. Смята се, че започнатото или планираното в този ден ще има успех. Това е и време за подсилване на служебни връзки и контакти. За хората с творчески професии денят с цифра 9 е сигурен момент на слава и истински триумф.

Нумерологията казва какво ви чака според номера, на който живеете

Цветята като инструменти за гадаене – надникнете в бъдещето с тях! Вижте как!


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар