Ето каква лятна почивка ви трябва според зодията! Това са местата, които най-добре пасват на характера ви
Астрология, мистика, езотерика Любопитно и забавно Стил в живота

Ето каква лятна почивка ви трябва според зодията! Това са местата, които най-добре пасват на характера ви

Вижте какъв тип лятна почивка да изберете и кои места пасват най-точно на вашия характер в зависимост от рождената ви дата.

Лятна почивка на зодиите

Овен

Те са огнени натури – лесно се „палят“ и трудно се задържат на едно място. Ще им допадне една наситена с обикаляне на интересни места ваканция. Но така няма да си починат. Ето защо е добре да я комбинират и с поне няколко дни, които да прекарат в пълен релакс.

Телец

Телците обичат да си угаждат – знаят кое би им доставило удоволствие, затова гледат да не си го спестяват. Едно гурме пътешествие определено би ги впечатлило. Но истината е, че ще си починат най-добре, ако отделят време за релакс в спа център, дори да е за един уикенд.

Близнаци

Хората от този знак са лесно приспособими и бързо се вписват в обстановката. За тях няма безинтересни дестинации, те съумяват да открият и в най-скучната локация нещо любопитно. Но понякога имат нужда и от нещо повече – ще го открият в големите градове, пълни както с музеи, така и с нощни клубове.

Лятна почивка – море и скали

Рак

Те трябва да са заобиколени от топло и гальовно море, от безкрайни бели плажове, фотогенични пейзажи и по възможност – по-малко тълпи. За да релаксират максимално, те имат нужда от не една, а поне три ваканции в три различни посоки на света.

Лъв

Представителите на тази зодия наистина знаят как да живеят. Те са готови да експериментират с напълно непознати места, откъснати от цивилизацията, след което да отлетят и се потопят в нощния живот на Ню Йорк например. Всичко това – надлежно споделено със снимки в социалните мрежи.

Дева

Те не обичат да оставят нищо на случайността и изпипват всичко в най-малките детайли. Дори местата, в които биха отседнали, за да вечерят, ще бъдат стриктно проучени, а билетите за музеите ще бъдат купени предварително по интернет. Ще ги задоволят no-тихите и не толкова туристически места.

Везни

Спокойна и романтична – такава е перфектната ваканция за Везните. Дестинациите, които ще изберат, трябва и да зареждат духа. А дали ще бъде чрез красиви гледки, или с духовни практики, зависи от съответното настроение. Единственото, което не би им понесло, са многолюдните и шумни места.

Скорпион

Скорпионите обичат да си почиват чрез движение. Идеалната ваканция за тях трябва да е наситена с емоции, да има изобилие от впечатляващи гледки, да бъде леко авантюристична. Колкото no-наситена е тяхната програма, толкова по-заредени ще се върнат те към ежедневието си.

Лятна почивка – релакс

Стрелец

Те живеят, за да пътуват. Характерно за родените под този знак е, че не се отегчават от познатото, а обичат да се връщат по много пъти на едно и също място, без да им омръзне и за секунда. Но в същото време са отворени и към новите светове и култури – колкото по-далечни, толкова по-добре.

Козирог

Представителите на тази зодия са амбициозни, методични и дисциплинирани. Те са и царе на големите планове. Започват подготовката на своята ваканция поне два месеца предварително, а най-голямата им наслада е да впечатлят останалите с познанията си относно местата, които ще посетят заедно.

Водолей

Водолеите имат доста ясна представа за това кое ги кара да се чувстват наистина в свои води и им помага да релаксират. Такива са местата, които те свързват с хубави спомени. Именно затова обичат да се връщат в тях поне един път в годината, защото им действат много зареждащо.

Лятна почивка – екзотика, релакс…

Риби

Море! Това е нещото, което Рибите трябва да видят пред очите си, щом отворят вратата на хотела или къщата, която са наели за своята лятна ваканция. Дестинациите, които им действат най-релаксиращо, са местата със свеж въздух (например лек бриз) и приятна влага (като пръски от вълните).

Източник: Журнал за жената

Поведението вкъщи зависи от зодията ви! Сега можете да прочетете как това се отнася за всяка зодия!


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар