We All Write – Уникално събитие – Фестивал на графитите в Ахтопол
Интересни места Култура, творчество Любопитно и забавно Стил в живота

We All Write – Уникално събитие – Фестивал на графитите в Ахтопол

We All Write е Фестивал на графитите, който представя това много модерно градско изкуство. Първото издание ще се проведе от 12 до 18 юни 2017 г. в град Ахтопол, България.

We All Write – графит от България

Фестивалът се надява да стане част от най-големите събития в Европа и да направи Ахтопол част от световната културна карта. Всичко това ще стане възможно, благодарение на екипа от активни артисти и хора с опит в организирането на мероприятия и фестивали в България и чужбина.

We All Write – графит от България

Участниците в събитието ще покажат силата на творчеството, отдадеността и личните си виждания. Те ще заредят с нов смисъл и енергия града, превръщайки Ахтопол в Галерия на открито.

We All Write – графит от България

Основната цел на първото издание на фестивала We All Write е да превърне Ахтопол в популярна дестинация за арт туризъм на българското Черноморие. Тук ще могат да се видят цялата галерия от графити, съчетала в себе си богатата палитра от стилове и фантастични послания. С универсалния език на изкуството могат да се заличат социалните бариери и да се осигури ежедневен безплатен достъп до него, както и културен обмен.

We All Write – графит от Враца, България

Много важна част от фестивала е успешното сътрудничество между местните общности, институции и организации. Ние всички пишем означава изкуство, като рисувайки по стените около нас, разрушаваме стените между нас. Вярваме че чрез изкуството и влиянието му върху хората от всички възрасти, заедно можем да напишем една великолепна история.

We All Write – графит от България

Повече от 20 фасадни художници ще изрисуват над 30 стени в Ахтопол, превръщайки го в галерия! Освен това ви очакват музикални изпълнения, интерактивни пърформанси и фестивално настроение в целия град. Станете част от раждането на първия „Град галерия“ в България.

Графит от Ахтопол, България

Повече информация ще намерите на страниците на фестивала:

https://www.facebook.com/weallwritetoday/

http://weallwrite.today

 

 


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар