Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/poleznit/public_html/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Искате да свалите излишните килограми без да навредите на здравето си? Ето решението! - poleznite.com
Искате да свалите излишните килограми без да навредите на здравето си? Ето решението!
За красотата Здраве Продукти и услуги

Искате да свалите излишните килограми без да навредите на здравето си? Ето решението!

Да свалите излишните килограми може да бъде предизвикателство, но при всички случаи трябва да го направите здравословно. Затова ще ви представим Катерина Ананиева, която е икономист по професия, завършила програмите за магистър по специалността „Бизнес комуникации“.

Грижа за кожата

Тя е успешно е реализирала развитието на собствен бизнес в областта на здравословния начин на живот и уелнес индустрията. Освен това е създала едно прекрасно семейство.

Тази бизнес дама се занимава с програми за контрол на теглото, като собственик на Форевър бизнес и мениджър на екип. Освен че провежда обучения за лидерски умения, тя успешно е организирала най-различни акции за благотворителност.

Ето какво казва Катерина:

Обичам комуникацията с хора, най-вече предизвикателството да им помагам да излязат от зоната си на комфорт и да се борят за мечтите си!

По време на бременността си качих скромните 22 килограма с надеждата, че след раждането сами ще си „отидат“.

За съжаление 4 месеца след като родих все още изглеждах като бременна и имах излишни около 19 килограма.

След раждането и сега

Четох доста по темата, говорих и със специалисти, така достигнах до извода, че диетите освен, че не са ефективни са и НЕЗДРАВОСЛОВНИ.

Благодарение на програмите ФИТ успях да вляза лесно и трайно във форма. Програмите са в няколко стъпки, като най-важната от тях е детокс на организма за 9 дни. Препоръчвам програмата за изчистване на токсините на всеки поне веднъж годишно, дори и да нямате проблеми с теглото.

Ефектът им е дълготраен, няма йо-йо ефект, тъй като през цялото време в самия режим не лишаваме организма от нищо и му даваме всички необходими хранителни вещества.

Ако имате интерес или въпроси можете да се свържете с мен k.ananieva@abv.bg или в страницата ми във Фейсбук

https://www.facebook.com/ZdraveIKrasotaOtAloeVera/?fref=ts

Фестивалът

И една хубава новина!

Катерина Ананиева ще участва във Фестивал на здравето и спорта 2017 г „Здравей!“. Той ще се проведе в София, Южен парк от 30.06 до 2.07. Ще я намерите на щанд № 18, където можете да научите още подробности за здравословните програми, които предлага. Не само за отслабване ще получите съвети, но и за това какви грижи да полагате за кожата си.

Katerina Ananieva

Manager in FBO

+359888885277


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.