Различните цветове очи издават какви хора са притежателите им – психолозите се забавляват, забавлявайте се и вие…
Любопитно и забавно

Различните цветове очи издават какви хора са притежателите им – психолозите се забавляват, забавлявайте се и вие…

Различните цветове очи и техните нюанси могат да издадат чертите на човека, който стои пред вас. Той дори не може да ги скрие. Вижте тълкуванията на психолозите.

Сини очи

Различните цветове очи – сини

Дълбоко като океана синьо, ярко като някои полски цветя, небесно или толкова бледо, че изглежда като избеляло. Независимо от нюанса, сините очи са привлекателни. Те са синоним на сексапила от векове, факт е, че синеоките не могат да се оплачат от липса на почитатели. На повърхността може да изглеждат лекомислени и флиртаджии, но в действителност са доста срамежливи и дискретни. Когато се влюбят, то е завинаги. Но са ревниви – доста. Освен това обичат да си живеят в техния свят и трудно допускат някого до сърцето си

Кафяви очи

Различните цветове очи – кафяви

Те варират от тъмен шоколад през наситено дървесно кафяво до много светло жълто. Общото е, че са топли тонове, което се асоциира с доверие. Хората с такива очи могат да се похвалят с много, и то верни приятели. Това е така, защото с времето доказват своята лоялност – всички знаят, че могат да разчитат на тях. Те са много гостоприемни, често виртуози в кухнята, с прекрасно чувство за хумор, обичащи веселите, големи компании. И са много умни. Проблемът е, че са леко мързеливи и имат лошата склонност да зарязват нещата по средата.

Черни очи

Различните цветове очи – черни

Изглеждат като въглени и сякаш прогарят дупка в сърцето. Тези очи са дълбоки, тайнствени, недостъпни – точно като хората, които ги притежават. Чернооките са мистериозни, провокиращи и изглеждат така, като че ли крият някакви старозаветни тайни. Те са екстроверти, много смели и с изключителна вътрешна сила. Няма как да ги извадите от рав­новесие, но те могат да направят това с вас – и то само с един поглед. Техните недостатъци? Твърде нарцистични, прекалено горди и обожаващи ласкателствата, което може да ги подведе.

Зелени очи

Различните цветове очи – зелени

Любопитно италианско проучване показва, че повечето творчески личности са именно с такъв цвят на очите. Зеленооките са също така щедри по природа, отдадени на благотворителност. Те имат много оригинални идеи, които не са ексцентрични, а напълно реализуеми. Проблемът им е, че често са непредсказуеми и хаотични в действията си. А това обърква отсрещната страна. Зеленооките мразят да работят под натиск, понякога изпадат в безпричинен гняв и са свръхчувствителни, пише Журнал за жената.

Различните цветове очи

Сиви очи

Притежателите им са изключително деликатни персони, които не обичат да бъдат център на вниманието. Те са мистични, очарователни, спокойни. Интересното е, че понякога тези очи променят своя нюанс в зависимост от светлината, фона или дрехата. Това издава колко сложни личности са всъщност тези хора. Те са интелигентни, изобретателни, прекалено сигурни в себе си, педантични, перфекционисти. Последните три качества могат лесно да се превърнат в негативни.

Плачем поради различни причини, но знаете ли защо е полезно да правим това?


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар