Спиране на рак – с помощта на тази рецепта можете да спрете развитието на всички видове рак, с изключение на рак на черния дроб
Здраве

Спиране на рак – с помощта на тази рецепта можете да спрете развитието на всички видове рак, с изключение на рак на черния дроб

Спиране на рак и неговото лечение НЕ е невъзможна мисия. Като чуят диагноза „рак“, хората обикновено я свързват със силни болки, инвалидизиращо лечение и неизбежна смърт.

Спиране на рак и лечение

Но хиляди пациенти са успели да се справят с болестта и да живеят щастливо в продължение на много години. Най-важното в тези случаи е било ранното откриване на болестта и започването веднага на ефикасно лечение.

На първо място трябва да се спре развитието на рака. Това се постига с правилно хранене, редовната употреба на ечемичена вода, пресни плодове и зеленчуци и спазване на всички правила за здравословен живот.

извара

Рецепта с извара за рак на кожата

Налага се на проблемните области под формата на компрес прясна извара от козе мляко. Компресът се сменя възможно най-често – по 4-5 пъти на денонощие, така че трябва предварително да намерите собственици на кози, от които да купувате мляко и да си правите извара. Едновременно с компресите се пие прясно изцеден сок от моркови, за които сте сигурни, че не са третирани с химически торове. Бъдете подготвени за това, че на първо място компресите с извара ще предизвикат болка и сърбеж. Постепенно те изчезват и скоро меланомата няма да съществува.

Спиране на рак – рецепта

Рецепта за спиране на рак

С тази рецепта можете да спрете развитието на всички видове рак, с изключение на рак на черния дроб, а също и да се отървете от всички тумори.

Рецептата се прави по следните стъпки:

Стъпка 1 – Взима се чисто натурално домашно направено бяло вино – 500 мл. В него се натрошават добре измити корени от ягода и се варят на слаб огън 30 минути. Течността не трябва да стане по-малко от половината. След това се оставя да изстине, прецежда се.

Стъпка 2 – После в отделна купа се сварява за няколко минути на слаб огън 200 мл ленено масло със зрели макови семена 1 ч.л. Оставя се да изстине и се прецежда.

Стъпка 3 – Изстискайте 300 мл пресен сок от биологично чисти моркови и го варете 5 минути.

Стъпка 4 – След това 2 супени лъжици натрошени шипки се слагат в 100 мл вряла вода и се киснат 10 минути.

Стъпка 5 – Когато всичко е готово се смесва. От тази смес се пие, като се започне с 1 супена лъжица и се добавя по 1 супена лъжица. Първо се изпива в определен час, след това – след един час, третото приамане след 90 минути, четвъртото след два часа, петото след 150 минути и всички следващи се пият през 150 минути. Преди употреба трябва да се разклати. Като видите, че свършва, направете нова смес. Това лечение се прави най-малко 3 месеца и ако има подобрение, продължава 6 месеца.

По време на лечението трябва редовно да се пие прясно изцедени сокове от моркови и цвекло и да се яде прясно зеле, сушени кайсии, боровинки с мед и кълнове от пшеница. Животинските мазнини са напълно изключени от храната, както алкохолът и тютюнопушенето.

Въобще, за да се излекувате от рак, трябва да промените коренно начина си на живот. Освен това спазвайте правилата за здравословно хранене и най-вече готвене. Защото се оказва, че в нашата, българската кухня се използват много нездравословни начини за приготвяне на храната, като запържване на брашно и червен пипер, много време варене на продуктите при висока температура и др.п.

Бъдете здрави!

Източник: ja-zdorov.ru

Тибетската млечна гъба (кефир) се използва за лечение, възстановяване и пречистване на организма! Ето как!

 


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар