Как загубих и върнах живота си за няколко месеца – четиво с продължение
Взаимоотношения Лична драма

Как загубих и върнах живота си за няколко месеца – четиво с продължение

Как загубих и върнах живота си за няколко месеца е една лична драма, за която разказва жена. Разказът публикуваме в 18 части, които можете да намерите в рубриката „Лична драма“ на нашия сайт.

ЧАСТ 1

Това е опит за възстановяване на събитията от последните няколко месеца, свързани с моето „пребиваване“ в Бояна. Тук срещнах мъжа от сънищата си! Срещнах човека, който съм чакала цял живот! Този, в когото се влюбих без мисъл, без разум, с цялото си сърце и изстрадала душа. Моето Слънце – Йордан! Това е последната любов в моя живот, а аз го губя – губя го всеки ден, малко по малко …

Лична драма-1 част
Лична драма-1 част

В момента съм в Медицинска академия за изследвания. Реших да послушам лекарката си и да се погрижа за моето здраве. А имам нужда и да помисля за много неща.Тук започнах да пиша тези редове по спомени.

Всичко започна така: След пореден семеен скандал с мъжа ми, Иван (с който сме разведени от 1980 г., но живеехме заедно) аз се изнесох от семейното жилище, заедно с децата. Живеех при племенника ми, Тихомир (син на починалия ми брат – Георги) от началото на февруари и си търсех квартира. Нещо под наем до 100 лв. на месец, които мога да плащам. Изтече февруари, изтичаше и март, а аз още бях при Тихомир. На всичкото отгоре ме уволниха от 15 март и положението ми стана още по-лошо. При едно свиждане в Пирогов, където бяха жената и детето на Тихомир (Роси и Гошко) се засякохме с Цветанка и тя се сети, че един човек в Бояна й казал, че търси наематели, които да измажат етаж от къща и да живеят там, като разходите за мазане се считат за наем. Доста изгодно предложение и ние решихме да огледаме. Цветанка е майката на Ники, вдовица на брат ми, която в момента е омъжена в Бояна и съпругът й се казва Йордан. Съвпадение! Човекът, който търсеше наематели срещу мазане и довършителни работи, също се казва Йордан.

Това става на 29 март – Цветанка му се обади, той каза „Идвайте“ и така отидохме на оглед.

Беше един дъждовен, студен вторник! Видяхме неизмазана къща, около която цареше хаос от строителни материали и всякакви боклуци. Постройката е направена с идеята да бъде малък хотел на два етажа. Имаше таван с тераса и стърчаща кула, като минаре на турска джамия. Вторият етаж беше довършен и там имаше наематели, а третият и таванът предстоеше да се правят.

Йордан, всъщност, живееше в помещението, предвидено за заведение, което беше в почти завършен вид и имаше бар-плот с подобаващо осветление и камина. В средата на салона имаше голяма маса, където той ни покани да седнем и да поговорим.

Без да навлизам в подробности – разбрахме се майсторите да огледат в четвъртък, да си кажат цената и условията и, ако Йордан е съгласен, имаме споразумение. Така и стана! На 2 април, събота, Васил и Добрин (Васил е вуйчо на Роси, а Добрин му е син) започнаха да мажат едната стая, а аз и Цецка отидохме там, за да помагаме – готвене, миене, чистене и др.п. Всъщност, готвене нямаше, само сервиране, защото Йордан работеше в едно заведение и носеше готова храна. Затова беше взел да гледа прасе, което беше кръстил Ганка – някакво много странно животно или, по-скоро, той я гледаше по нетрадиционен начин, защото я пускаше да се разхожда наоколо и предизвикваше гнева на съседите. Но това, явно, му правеше удоволствие, защото не се разбираше с никой от тях.

Този ден, може би 2 часа след като бяхме там с Цецка, тя отиде у тях, за да приготви обяд на мъжа си, който беше почти неподвижен след инсулт. Точно един момент, в който бяхме останали сами с Йордан и той ме прегърна – така силно и страстно ме залепи за себе си, хващайки ме за дупето, че останах без дъх. Толкова жадно ме целуваше, че усетих токов удар от главата до петите! Тръпка, която не бях изпитвала никога при първа целувка! Чувство, което не оставя съмнение, че две души се сливат! Без думи, без гласове – само страст! Изпепеляваща!

…- Остани при мен! Още тази вечер! Не мога да чакам повече!… И аз останах…с душата си, със сърцето си! Тази първа нощ заедно беше за мен преживяване, което не мога да опиша!

Продължение …

МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ВСИЧКИ ЧАСТИ, КАТО ПОСЛЕДВАТЕ ЛИНКОВЕТЕ:

ЧАСТ 1  ЧАСТ 2  ЧАСТ 3  ЧАСТ 4  ЧАСТ 5  ЧАСТ 6  ЧАСТ 7  ЧАСТ 8  ЧАСТ 9  ЧАСТ 10  ЧАСТ 11  ЧАСТ 12  ЧАСТ 13  ЧАСТ 14  ЧАСТ 15  ЧАСТ 16  ЧАСТ 17  ЧАСТ 18

 


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар