Как загубих и върнах живота си за няколко месеца – част 2
Взаимоотношения Лична драма

Как загубих и върнах живота си за няколко месеца – част 2

Как загубих и върнах живота си за няколко месеца – част 2

Нямам думи! Беден ми е речникът! Потресаващо, изключително, невероятно, вълнуващо, извънземно! Исках го завинаги!

Лична драма - част 2
Лична драма – част 2

Мислех, че е свободен. Тогава не знаех, че живеят разделени с жена му, но всъщност нямат развод! Не знаех и какви последствия ще има този факт, защото се оказа, че тази неговата не е жена, а звяр – злобна, егоистична твар!

Но това ще стане ясно по-нататък, а сега ето събитията по дати, както ги помня:

3 април – неделя – Цял ден бяхме заедно! Домакинствахме и си говорехме, опознавахме се, разказвахме си преживени моменти. Още тогава ми каза: „Имал съм много бурен живот, но вече се смирих и се обърнах към Бог. И теб Господ те доведе при мен – 60 години те чакам!“ Отговорих: „Цецка ме доведе! И не си на 60, а на 59 години. Искам, когато навършваш 60 да съм до теб и да празнуваме заедно с всичките ни деца!“

Говореше ми за децата си винаги с любов. Станислава и Методи от първия му брак, Кирил и Йордан – от втория. Обича ги всичките: „Каквото имам, ще остане за тях. И къщата искам да довърша заради тях. Ако мога. Ако не – те ще я довършат“. „Да, Слънце! Децата са най-голямото ти богатство“.

Вечерта си казахме „довиждане“. Написах си номера на мобилния ми телефон в тефтера му – с червен химикал „Слънце!“

В понеделник се обади и се разбрахме да се видим във вторник.

5 април – Отидох в „Лимона“ с Цецка и чаках Йордан да се обади, защото не се беше прибрал от София. Изпих един джин с тоник и ми стана лошо. Излязох и не помня как съм отишла до тях, но си легнах на кревата и се събудих, когато той легна до мен… Така започна да ми дава наставления да не пия и реши, че имам проблем с алкохола. Всъщност аз вече съм имала първи признаци на кетоацидоза, но това се разбра, когато постъпих в Пирогов след 10 дни.

Продължение…

МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ВСИЧКИ ЧАСТИ, КАТО ПОСЛЕДВАТЕ ЛИНКОВЕТЕ:

ЧАСТ 1  ЧАСТ 2  ЧАСТ 3  ЧАСТ 4  ЧАСТ 5  ЧАСТ 6  ЧАСТ 7  ЧАСТ 8  ЧАСТ 9  ЧАСТ 10  ЧАСТ 11  ЧАСТ 12  ЧАСТ 13  ЧАСТ 14  ЧАСТ 15  ЧАСТ 16  ЧАСТ 17  ЧАСТ 18


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар