Малко повече подробности за живота и тайните на доктор Василев от сериала „Откраднат живот“!
От живота на известните Стил в живота

Малко повече подробности за живота и тайните на доктор Василев от сериала „Откраднат живот“!

Преди броени дни стартира вторият сезон на супер успешния медицински сериал „Откраднат живот” – и първи по рода си у нас с подобна тематика. Интересът към героите на сериала е толкова голям, колкото и интригата в него, която става все по-заплетена.

„Откраднат живот”
„Откраднат живот”

Оказва се, че д-р Василев е син на баща си – актьорът Стоян Алексиев (като проф. д-р Иван Генадиев – директор на болницата, бел. ред) не само в сериала, но и в живота. За участие в „Откраднат живот” обаче пръв получил покана не синът, а бащата. След него интерес предизвикал и безспорно талантливият наследник.
„Той е минал на кастинга преди мен, аз по същото време бях в Лондон. Свързаха се и аз приех да се явя на видеопроби. Чак след тях ми казаха, че може би роля в сериала ще получи и татко. Не е случайно това, че сега работим заедно и то в голям проект, и то с главни роли. Съдбата си знае работата”, смее са Александър.”
Сашо, както му викат приятелите, е роден в артистично семейство. Родителите му го взимали в театъра от съвсем мъничък, въвеждайки го в магията на превъплъщенията. Докато мама и татко играели пък, за малкия се грижели сценични работници или гардеробиерки.
Любопитна подробност е, че на кастинга за лекарския сериал, от екипа толкова харесали Александър, че дори решили да не променят истинското му име. И така Александър Алексиев играе д-р Александър Василев!

Първият му досег с болниците за д-р Василев се наложил, когато съпругата му забременява. Той тръгва на курсове за бащи. След това не само присъствал на раждането на дъщеря си Ая, но и сам отрязал пъпната й връв.
Алекс беше изключително подготвен, още повече, че заедно посещавахме курсове за родители преди раждането. Той запази самообладание, не трепна”, хвали половинката си актрисата.

И още… „Откраднат живот”

Всъщност симпатична подробност е, че талантливият хирург от сериала има съвсем различен реален живот. Малцина знаят, че подготвяйки се за образа си в „Откраднат живот”, Алекс е присъствал даже и на няколко тежки интервенции в Александровска болница – без да демонстрира и капка страх.

Според сюжета на филма той е подменен в родилния дом, не знае, че шефът на болницата му е баща и предизвиква доста сълзи у зрителките. Александър харесал веднага сценария, заявявайки, че филмът със сигурност ще се превърне в хит.

Със съкращения от blitz.bg


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар