„Кралицата на краставиците“ от Йорданка Маринова – великолепен роман, който горещо ви препоръчваме!
Култура, творчество

„Кралицата на краставиците“ от Йорданка Маринова – великолепен роман, който горещо ви препоръчваме!

„Кралицата на краставиците“ е дебютният роман на Йорданка Маринова, който разказва за живота, борбите, любовта, надеждите, сълзите и победите на жените от едно българско семейство в последните над 150 години.

„Кралицата на краставиците“ – Илюстрациите са на арх. Белин Моллов

Илюстрациите са на арх. Белин Моллов, а ИвиПет е издателството, което е и единственият разпространител на книгата чрез сайта си Онлайн книжарница SmartReading.

Илюстрация на арх. Белин Моллов към книгата „Кралицата на краставиците“

Приходите от продажбата на книгата ще бъдат предоставени за изографисване на изгорелите икони в мелнишкия храм „Свети Никола“, който горя в началото на юли 2014-та година поради късо съединение в електрическата инсталация. Църквата вече е възстановена.

Илюстрация към книгата от арх. Белин Моллов

Романът вече събира възторжените овации на читателите, а писателката набира почитатели, които са в нетърпеливо очакване на следващите ѝ работи.

Илюстрация на арх. Белин Моллов към книгата

Повечето отзиви за „Кралицата на краставиците“ настояват, че тази книга трябва задължително да бъде филмирана – тя отразява българската история през погледа на жената, която живее, ражда и отглежда децата си в България през последните приблизително два века. Много от читателите възхитено сравняват стила на Йорданка Маринова с този на българските класици.

Цитат от книгата

На страницата на Онлайн книжарница SmartReading, където е поместено представянето на книгата, можете да отворите прикачения файл и да прочетете част от текста.

„Кралицата на краставиците“ от Йорданка Маринова

Последвайте този линк, за да отворите страницата с онлайн продажбата – 

Кралицата на краставиците – Онлайн книжарница SmartReading


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар