Да изплакнем устата си с олио – евтино и лесно почистване на венците и целия организъм от токсини
За красотата Здраве

Да изплакнем устата си с олио – евтино и лесно почистване на венците и целия организъм от токсини

Да изплакнем устата си с олио може да звучи неприятно на някой, но ви уверявам, че въобще не е гадно. Освен това си заслужава един такъв лесен и евтин начин да се отървете от токсините в организма си и да имате здрави зъби и венци.

Да изплакнем устата

Какво се прави?

Взимате сутрин на гладно 2 супени лъжици обикновено слънчогледово олио (или повече, за да е пълна устата ви). Започвате да жабурите 20 минути. Накрая се изплюва в мивката и се пуска вряла вода с веро, за да се отмие добре. Това се прави, защото олиото е пълно с микробите от устата ни.

Същата процедура се повтаря и вечер преди лягане. Хората, които практикуват това, препоръчват да се изплакне устата след това с топла подсолена вода. След това хубаво се измиват зъбите. Така че, винаги измивайте зъбите си веднага след плакненето с олио.

Какво се случва?

Само след няколко дни ще забележите драстична промяна в здравината на зъбите си – спира кървенето на венците, те заякват и се заздравяват. Ако имате наченки на пародонтоза, тя изчезва и това е единственият начин за нейното лечение, известен до този момент.

Предимствата

Да изплакнем устата си с олио има и следните предимства:

  • Освобождава от алергиите;
  • Подобрява имунитета;
  • Премахва лошия дъх;
  • Заздравява венците и зъбите, премахва зъбния камък;
  • Премахва афти, микози, парадонтози и други проблеми с устната кухина;
  • Лекува болни сливици;
  • Подсилва здравето общо на организма;
  • Отказва от цигарите.
Да изплакнем устата си с олио не е трудно

Това е лечение от индийската медицина – аюрведа. Препоръчва се да се прави поне половин година всеки ден, а може да ви стане постоянен навик. Изобщо не е вредно и няма никакви странични ефекти за организма. Важното е да проявите постоянство. Дори да се появят някои неприятни моменти в началото, не се отказвайте, лечението има голям ефект. Можете да прочетете много отзиви за него от хора в интернет. Надяваме се и вие да споделите с нас опита си. Освен това има препоръки да се използва кокосово масло, но това изобщо не е задължително. Има много хора, които са се излекували включително от пародонтоза с този метод.

Средства от природата за освежаване на устата, при лош дъх и за здрави венци и зъби

 

Афти, зъбобол, възпалени венци – ето билките, които ще ви помогнат при тези проблеми!

 

 


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар