Замразеният с кората лимон убива раковите клетки – той е 10 000 пъти по-ефикасен от всяко друго лечение
Здраве Любопитно и забавно

Замразеният с кората лимон убива раковите клетки – той е 10 000 пъти по-ефикасен от всяко друго лечение

Защо замразеният с кората лимон е по-лечебен? Всеизвестен факт е, че кората на лимона съдържа от 5 до 10 пъти повече полезни вещества от сока на лимона. А те са основните борци с отровите в организма ни и доказано убиват клетките на рака.

Настъргване на замразен с кората лимон

След като прочетете това, никога повече няма да изхвърлите лимоновата кора. Защото тя е сила, която отстранява токсините от тялото ни и по този начин предпазва организма ни от болести. И което е най-важно, използването на замразен лимон за консумация ще унищожи всички туморни клетки, които са се зародили в тялото ви. Замразеният с кората лимон е едно абсолютно безвредно природно лечение и никой няма да усети каквито и да било нежелани ефекти.

Това свойство на замразеният лимон е доказано в повече от двадесет лабораторни изследвания от 1970 година насам. Но защо никой не ни го е казал? Защото, ако научим, че има природно и безопасно лечение на рака, фармацевтичната индустрия няма да може да ви пробутва безполезните си химиотерапии и скъпи лекарства.

Лабораторните тестова са доказали, че консумирането на замразен лимон унищожава повече от 10 злокачествени клетки, които предизвикват рак. При това тази терапия унищожава само раковите клетки и не засяга здравите, както прави химиотерапията.

Замразеният с кората лимон е супер лечебен

Какво трябва да направим?

Първо взимаме лимоните и ги измиваме много добре с топла вода и сапун. Най-добре е да се използват био лимони, по възможност. След това ги обтриваме добре със сода за хляб и отново ги изплакваме. Накрая подсушаваме с кухненска кърпа и поставяме всички лимони във фризер или камера за дълбоко замразяване.

След като се извади от фризера замразеният с кората лимон са настъргва на ренде заедно с кората. Така го консумирайте. Като е добре да го сложите, например в салатата си или супата. А може да го смесите с мед и орехи и да го изядете за десерт.

В каквото и ястие да го сложите, то няма да стане по безвкусно, а напротив. Ще имате идеален приятен вкус във всяка салата, супа, рибно ястие или друго.

Изяждайте по един замразен лимон на ден и бъдете здрави!

Източник: budetezdorovy.ru

Безвредна напитка, която ни пази от болести е новият хит! Наричат я черна лимонада – вижте как се прави и защо помага

 

 


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар