Дърветата притежават лечебна биоенергия! Научете сега кое дърво с какво ни помага!
Здраве Любопитно и забавно

Дърветата притежават лечебна биоенергия! Научете сега кое дърво с какво ни помага!

Учените са стигнали до извода, че дори само изгледът на дърветата подобрява общото самочувствие. Известно е и от собствен опит, че една разходка из гората след дъжд успокоява, снема дори и най-силното нервно напрежение, а през нощта осигурява здрав сън.

ЧАСТ 1

Дърветата
Дърветата

Отношенията между хората и дърветата са твърде любопитни. Смята се, че всеки дървесен вид притежава собствено, присъщо само на него биопо- ле. От това биополе може да се възползва човек, за да попълни резерва си от биоенергия.

Но как да познаеш “своето” дърво? Как да използваш щедрия му дар? Древните жреци от Северна Европа – друидите, са създали хороскоп, в чиято основа е заложено разбирането, че хората и растенията имат родствени връзки.

Твърденията на друидите

Според твърдението на друидите, всеки човек, както и всяко дърво, притежава определени черти, качества и недостатъци и има нужда от определени условия за живот. Друидите никъде не споменават за енергетиката на дърветата и тяхното влияние върху човека. Съвременните изследвания обаче показват, че дърветата, които отдават на човека максимална положителна енергия, действително съвпадат с дървото на съответния човек според хороскопа на друидите. По такъв начин всеки може да си избере дърво. Но това не означава, че трябва да общувате само с него. По принцип общуването с всяко дърво е полезно.

Но съществува едно единствено дърво, към което човек изпитва особено родство и се отнася към него като към стар другар. Това може да бъде старата ябълка в двора или красив дъб някъде в гората. Различните дървета действат по различен начин: те ни ободряват и успокояват, лекуват и дават сили, отвличат ни от тежки мисли, но нито едно от тях няма да ни навреди.

Друидите отдавали голямо значение на зимното и лятното противостоене на слънцето, на пролетното и лятното равноденствие. Положението на Слънцето спрямо земята е в основата на техния хороскоп. Съдбата на човека, неговото бъдеще, неговият характер и способностите му зависят от отдалечеността на слънцето от земята в деня на неговото раждане. Ето защо всеки от знаците на зодиака има два периода на действие. По-нататък ще прочетете хороскопа на друидите, по който всеки може да избере своето главно дърво, с което да общува през целия си живот за свое добро.

Прочетете за останалите дървета като последвате линковете!

Биоенергията на акация, трепетлика, шипка, песекиня, хвойна, лиственица, елата и нейните шишарки

Биоенергия на клен , кестен, ясен и дъб

Биоенергията на бор , върба, леска, офика

Биоенергията на дърветата ябълка , бряст, кипарис и топола

Дърветата притежават лечебна биоенергия! Научете сега кое дърво с какво ни помага!

 


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар