Ето какво вещаят звездите за новата година – най-важното от хороскопа за всички зодии
Астрология, мистика, езотерика Любопитно и забавно

Ето какво вещаят звездите за новата година – най-важното от хороскопа за всички зодии

Звездите вещаят за всички зодии и хубави и не толкова хубави неща. Едни ги дебне уволнение, други – развод, а трети няма да се сблъскат с никакви големи неприятности. Вижте прогнозите на астролозите.

Овен

Какво вещаят звездите за зодия Овен

Представителите на тази зодия ги чака финансово благополучие! Особено изразено ще е то при жените до 35-годишна възраст. За тях ще възникнат различни нови възможности: по-добре платена работа, започване на печеливш бизнес, печалба от лотарията и др.

Дотук с по-добрите новини, защото Овните ще имат и драматични събития – поне така вещаят астролозите. Очаква ги раздяла с човек, на когото държат, но по-вероятно е да не е от близките роднини, а от работата или приятелския им кръг.

В семейството е възможно да възникнат здравословни проблеми с ващ близък човек. Ще се притесните, но ще ги преодолеете заедно.

От партньора е вероятно да останете разочаровани, ако имате някакви специални очаквания спрямо него. За самотните мъже от зодията 2018-а ще е благоп- риятна за сключване на брак и създаване на потомство.

Телец

Телец

Една от основните ви грижи през тази година ще бъде свързана със здравословното състояние на близък човек. Твърде вероятно е заболяването да се е проявило преди 2018-а, но ще сте ангажирани с решаването на проблема и през тази година. Допълнително ще сте натоварени емоционално и от проблеми с партньора, дрязгите помежду ви няма да са малко, единият от вас няма да може да преглътне егото си. Някои от представителите на зодията може да стигнат и до бракоразводно дело, при което ще е доста пробле­матична борбата за родителски права.

Хубавата новина е, че ще имате добри доходи, както и възможности за повече и по-високо платена работа. Освен печалби, на работното място ви очакват и флиртове, както и възможност за нова любов, вещаят звездите.

Близнаци

Близнаци

През 2018-а представителите на тази зодия ще трябва да са no-бдителни от обикновено. Тази година ще трябва да се потрудите повече, за да успявате – няма да стане с мързелуване. Внимавайте и на любовния фронт – очаква ви щедра на флиртове пролет, но с многото изкушения, може да дойдат и проблемите, ако решите да се впуснете в няколко връзки едновременно.

Във финансов план ви очаква една по-скоро стабилна година, стига да организирате разумно бюджета си. Дори е възможно да спестите добра сума настрани. Като цяло, през годината ще имате добри идеи и предложения, чрез които да увеличите доходите си. Някои Близнаци ще започнат предприемаческа дейност, ще стартират бизнес или ще заемат висок пост, вещаят звездите. 

Рак

Рак

Сигурна, спокойна и щастлива ще е 2018-а за представителите на бодната зодия. Много приятни изненади ще има в края на зимата за тях в личен план, а пролетта ще ги зарадва с благоразположението на висшестоящите и много успехи в работата. Добре ще е обаче Раците да не се главозамайват от всичко това! Ако не сте достатъчно усърдни и парадирате незаслужено с постиженията си, няма да получите повишение или бонуси.

В личния живот на Раците ще се случват основно хубави неща!Самотните представители на зодията могат да очакват съдбо- носна среща, от която ще се роди нещо не просто вълнуващо, но и много перспективно. При семейните Раци битовите проблеми, а конфликти с близките им почти не се очакват.

Лъв

Какво вещаят звездите за зодия Лъв

Годината ще е паметна за вас! 2018-а ще е пълна с приключения, много дейности и интересни запознанства. Сами ще сте авторите на това, което ви се случва, защото умело ще се възползвате от обстоятелствата. Вие ще решите и какво да оставите в старата година и какво – в новата, когато се касае за неща, в които не ви е провървяло през 2017-а, или пък за изчерпани вече отношения. Но каквото и да решите, звездите ще са с вас – положите ли усилия в някоя посока, непременно ще имате успехи!

Тъй като ви чака кариерно израстване, най-вероятно и доста ще работите, но нека това не е в ущърб на връзката с любимия човек, защото иначе може да възникнат проблеми помежду ви.

Бъдете бдителни за хора на работното място, които ви завиждат и се опитват да ви навредят.

Дева

Дева

Много новости ще очакват работливите и рационални Деви. Най-накрая ще намерите време за начинания, които отдавна отлагате. Но може да имате проблем заради собствените си съмнения и неувереност – ако не ги преодо­леете, рискувате да не можете да се насладите на значителен напредък в социален и професионален план. Макар че доходите ви ще са по-скоро стабилни, отколкото много големи.

През 2018-а обаче ще се вълнувате от любовта много повече, отколкото е характерно за вас. Необвързаните Деви ще бъдат обхванати от такава силна и внезапна страст, че нетипично лесно ще се склонят на сериозно обвързване. Щастливо обвързаните ще се радват на много обич, а при семейните представители е възможно прекратяване на непълноценни връзки. 

Везни

Везни

Очаква ви една чудесна година. Ще се разбирате прекрасно с хората около вас, а шефът и колегите ще ви подкрепят. Единственото, за което трябва да се притеснявате, са кратки финансови проблеми, но те няма да са съществени. Онези от вас, които си търсят половинка, ще имат късмет още в края на януари и началото на февруари да открият подходящ човек. Онези пък, които имат сериозна връзка и искат да имат деца, ще имат голям шанс да научат благата вест точно в този период. Като цяло, през 2018 г. Везните ги очакват големи промени в емоционален план. Най-важното е, че ще се отърсите от стара болка и ще прекратите вражда. В живота ви ще настъпи хармония и онези, които не са ви оценявали, ще видят колко прекрасни качества имате. 

Скорпион

Скорпион ще има успешна година вещаят астролозите

С вас ще се случи нещо странно, но и чудесно – ще промените отношението към самите себе си. Ако преди всяка допусната грешка ви е карала да се самоизяждате вътрешно, то сега ще си дадете сметка, че сте това, което сте, именно благодарение на допуснатите грешки.

Проблеми и трудности ще имате основно в службата, но повечето от тях ще преодолеете с лекота и така ще докажете колко много всъщност знаете и умеете. Ще се окаже, че трудностите ще ви помогнат да имате много постижения през 2018-а.

Нищо емблематично не може да очаквате в любовта, поне засега. Необвързаните ще се забавляват по-скоро с епизодични флиртове и няма да имат желание за сериозни връзки, а при обвързаните няма да има съществени промени. 

Стрелец

Стрелец

Най-големи успехи за представителите на огнената зодия ще има в любовен план, като не малко от тях ще минат и под венчило. Приятелите и семейството ви ще ви подкрепят във всяко начинание. Очертават се и няколко пътувания през годината.

Единственото, което ще помрачи следващите 12 месеца, са финансови проблеми, но те няма да са големи. Нито определящи, защото ще успеете да привлечете нови клиенти или да започнете работа по нови проекти, които ще ви донесат огромно удовлетворение. Много е вероятно да напуснете работата си и да я замените с по-нископлатена, но по-удовлетворяваща професия. Това няма да е грешно решение.

Здравословното ви състояние ще се подобри, ще спортувате повече и ще започнете да се храните по-здравословно.

Козирог

Козирог

Предимно хубави неща ще има за Козирозите, но те няма да са лишени и от неприятни емоции и трудности. Само благодарение на своя характер и склонност към трудолюбие, Козирозите ще съумеят да открият начин да разрешат всеки проблем.

Внимавайте за какво се борите и дали си заслужава битката, защото ако сте прекалено инатливи с някой авторитетен човек (ваш шеф например), ситуацията може да не завърши много добре за вас.

Пролетта на 2018-а обаче ще почувствате прилив на нежност и характерът ви ще стане малко по-мек. Може би защото ще сте привлечени от нова идея или от представител на противоположния пол. Като цяло, необвързаните Козирози ще се впуснат в немалко авантюри и флиртове, сред които обаче може да открият и голямата любов.

Водолей

Водолей

При представителите на тази въздушна зодия не се очакват големи промени, но годината все пак ще е положителна за тях. Като цяло, успехи ще имате и в кариерата, и в любовта, но в началото на 2018-а няма да ви е до работа, ще се вълнувате основно от случващото се в личния ви живот. Ще изпитвате склонност към усамотение. Но с идването на пролетта, ще се възроди и желанието ви за повече общуване, което ще подобри значително и личния, и професионалния ви живот.

През лятото на 2018-а пък необвързаните Водолеи ще срещнат интересни хора и е възможно да изпитат силно влечение към някого от тях. Шансът за започване на нова връзка тогава е голям.

Годината ще ви предостави и добри възможности за обучение, които е добре да не подценявате, защото не се знае точно какви знания ще са ви необходими в бъдеще.

Риби

Риби

Представителите на тази зодия ще е добре да държат очите си отворени, особено през пролетта, за да не изпуснат възмож­ности, които може никога повече да не се повторят!

Рибите ще бъдат много дружелюбни и непринудени в обкръжението си. Ще привличат хората близо до себе си без усилия и това е нещо, което те ще могат да използват както в кариерата си, така и в личните си отношения.

Желанието за материален напредък ще мотивира Рибите, а и шансове да осъществят амбициите си няма да им липсват. От тях се иска само да бъдат упорити и трудолюбиви, за да осъществят желанията си.

Звездите вещаят добра 2018 година

Заети в работа обаче, не пренебрегвайте половинката си – лятото е добър период да се реванширате на любимия си човек за това, че сте го поставяли на заден план. Ако сте необвързани, именно през топлите месеци може да срещнете сродна душа.

Предлагаме ви да изберете подходящите цветове за вашия дом според фън шуй!

 


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар