Ето кои са лошите черти на всяка зодия!
Астрология, мистика, езотерика Любопитно и забавно

Ето кои са лошите черти на всяка зодия!

Лошите черти на всеки човек са неговите най-големи недостатъци. Дали обаче всички те са резултат от наследствени белези или голяма роля играят звездите? А дали можем, ако знаем какви са заложените ни недостатъци да се преборим с тях и да се самовъзпитаме, за да ги избегнем… Това вероятно зависи от всеки индивид.

лошите черти на всяка зодия

Овен

Буен, импулсивен и често нетърпим. Овенът обича да взима решения прибързано, без много да му мисли и понякога това може да се окаже истинска катастрофа. Лошото е, че каквото и да направите, няма да го промените – тази зодия не подлежи на никакви положителни промени, а и мрази да се учи от грешките си. Просто ще трябва да го изтърпите и това е.

Телец

Представителите на този знак отдават твърде голямо значение на материалните блага и един от сериозните им недостатъци е лакомията във всяко едно отношение – и към храна, и към вещи. Те искат да опитат и притежават, ако може всичко и веднага. Освен това са много ревниви. Неприятното е, че са доста податливи на влияния, инатливи, а когато се ядосат – яростни.

Близнаци

Излишно е да казваме, че Близнаците са две различни личности в едно тяло. Те са типични двуличници, които, както ти се усмихват, така могат да забият нож в гърба. Освен това в рамките на 1 минута могат да бъдат мрачни, нестабилни, раздразнителни, груби, щастливи, безгрижни и позитивни. Изобщо не можете да ги разберете какво мислят и какво искат.

Рak

Проблемът им е мрачното настроение. И биполярното разстройство. Да беше само това… Ракът е много романтичен и бързо се привързва, но става толкова досаден, че едва можете да го понесете. А меланхоличната му природа е трудно търпима дори за най-големия непукист. Ракът обожава дома и децата си, и живее в постоянен страх да не им се случи нещо лошо.

Лъв

Егоцентрични, суетни, нарцистични… За Лъвовете говорим, разбира се. Освен това са горделиви и с огромно самочувствие. Да посочите грешката на един Лъв, това означава да си спечелите враг за цял живот – ще ви изяде направо с дрехите. Родените под този знак много държат да контролират всичко в живота си, ако може и в живота на най-близките си. И горко на онзи, който кривне.

Дева

Девата изпада в маниакалност за много неща, но най-вече за реда и чистотата. Всичко, което тя прави и говори, е правилното, и тежко ви, ако не сте на нейното мнение. Тя обича да контролира всяка ситуация и ако някой опита да й противоречи, започва да страда и изпада в бурно самосъжаление, така че отсрещната страна да се почувства максимално неудобно.

лошите черти на всяка зодия

Везни

Представителите на тази зодия са родени естети и любители на красотата. Но и на лукса. За да си осигурят всичко това, те са готови на всичко. Важно е не каква дреха носят, а да бъде на определен дизайнер. Основният им недостатък е маниакалното търсене на перфекционизъм – ако не го постигнат, стават ужасно раздразнителни. А докато го постигнат, са непоносими.

Скорпион

Скорпионите са известни с отмъстителния си характер. Ако ви нарочат, бъдете сигурни, че ще си го получите по най-гадния възможен начин, така че дълго да помните жилото им. Те са и много страстни, силно емоционални, но да не сте отсрещната страна в дискусията – просто не гзнаете пред какво се изправяте. Уви, животът и работата с тях не са приказка.

Стрелец

Може да ви звучи странно, но най-големитя дефект на родените под този знак, е изобретателността. Тяхната находчивост, свързана с желанието им за пътешествия, ги карат да правят неща, за които после съжаляват. Стрелецът е склонен да вярва на всички, включително на грешните хора. Освен това, притежава чувство за независимост и не обича да се обвързва дългоотрайно.

Козирог

Козирогът е най-интровертният, затворен и упорит знак от целия зодиак. Обича да постига целите си с тропане на крак и налагане. И много занемарява задълженията си, прави грешки, но не страда от това, а опитва да изкара другите виновни. Често остава без работа, точно заради немарливостта си. Но ако реши, че иска нещо, лесно би заблудил партньорите си.

Водолей

Водолеят е непредсказуем и леко лудичък. С него изглежда почти невъзможно да се поддържат нормални взаимоотношения. Той обожава свободата, преди всичко своята. Да е влюбен и семеен, означава да го изолирате в клетка. По тази причина трудно сключва брак. Ако искате да сте с него, трябва да го оставите да прави каквото иска и да се среща с когото той реши.

лошите черти на всяка зодия

Риби

Рибите са програмирани да бъдат гениални. Айнщайн и Стив Джобс са представители на тази зодия. Но гениални са едва 1% от всички Риби по света, дори по-малко.

Проблемът е, че останалите 99% си мислят, че са такива и настояват светът да ги приема като гении. А всъщност са доста мързеливи и когато имат възможност, гледат да кръшнат и прехвърлят работата си на друг.

В кои професии можете да бъдете успешни според зодията си – вижте какво казват астролозите!

 


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар