Ето го еликсирът, който ще изчисти за нула време токсините
Здраве

Ето го еликсирът, който ще изчисти за нула време токсините

Ще се почувствате като преродени

Едва ли е нужно да обясняваме за пореден път колко пагубни са последствията, които токсините нанасят върху организма.

Несъмнено черният дроб, който е един от най-важните вътрешни органи на човешкия организъм, е най-потърпевш от наличието на токсини. Всеки знае, че неговата основна задача е да преработва храната, която консумираме и разбира се да изхвърля всички токсини и останалите вредни вещества, които попадат в организма по един или друг начин.

токсините
Ще се почувствате като преродени

Казано с други думи, черният дроб е органът, който е от огромно значение за здравето. Именно той е натоварен с една от най-важните роли в организма, тъй като преработва всички вредни хранителни продукти и съставки, които оставят сериозни последствия в него.

Когато съсипете здравето на черния си дроб, на практика това означава, че сте съсипали изцяло здравето си. Ако той не функционира правилно, то това означава, че всички вредни неща ще останат в организма и няма никакво съмнение, че последствията от това ще са повече от пагубни. Това разбира се ще се отрази и на всички останали вътрешни органи, а крайният резултат никак няма да ви хареса.

Освобождавайте редовно организма си от токсините

В този ред на мисли специалистите съветват да не пренебрегвате редовното прочистване на организма от токсините. Освен това е добре да водите здравословен начин на живот, което се състои не само в здравословно хранене, а и в повече движение.

Вероятно вече сами си давате сметка от какво огромно значение е да поддържате в добро здраве черния си дроб. Това означава, че трябва да се грижите за редовната му детоксикация. Само по този начин ще го поддържате в добро здраве, а това ще ви гарантира, че той на своя ред ще ви избави от токсините, които се натрупват в организма.

Предлагаме ви една напитка, която със сигурност ще ви помогне в това начинание. Тя е изцяло органична и несъмнено ще ви помогне да очистите черния си дроб, а това ще допринесе за изчистване на токсините от целия ви организъм.

След детоксикацията с тази напитка ще се чувствате като преродени. За приготвянето й се нуждаете от следните продукти:

25 гр. целина
сокът от 1 лимон
½ литър вода
10 гр. мента
125 гр. зеле
25 гр. круши
щипка джинджифил

нарежете всички съставки на малки парчета и ги поставете в блендер. Сипете малко вода и разбъркайте до пълното хомогенизиране на съставките. След това добавете останалата част от водата, ментовия и лимоновия сок. Разбъркайте съставките още веднъж. Вълшебната напитка за прочистване на организма се приема два пъти дневно – сутрин и вечер, 30 минути преди хранене, пише zdrave.to.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар