Мелания Тръмп спазва тези основни принципи на хранене за перфектно тяло
Стил в живота

Мелания Тръмп спазва тези основни принципи на хранене за перфектно тяло

Въведете ги в действие и няма да съжалявате

Първата дама на САЩ – Мелания Тръмп разкри основните принципи, които спазва за перфектно тяло.

Тя често споделя, че не обича да спазва диети, нито пък да спортува. Въпреки това мнозина могат да завидят на перфектната й фигура. Мелания Тръмп твърди, че я дължи на спазването на тези няколко принципа, които са изключително лесни и елементарни.

При ръст от 180 см., първата дама на САЩ тежи едва 56 килограма. Освен това трябва да се вземе под внимание и фактът, че е на 47 години, което означава, че поддържането на теглото й вече не е съвсем лесно.

Мелания Тръмп
Въведете ги в действие и няма да съжалявате

Дори след раждането, Мелания Тръмп е успяла да върне перфектната си форма за раз време и то само чрез здравословно хранене, съчетано с пилатес.

Ето кои са петте основни правила на хранене, към които Мелания Тръмп се придържа стриктно:

Полезна закуска
Първата дама на САЩ започва деня си с овесени ядки или витаминозно смути от няколко продукта. Овесените ядки съдържат сериозно количество фибри, което гарантира отлично очистване на червата още от сутринта. Освен това дават старт на работата на храносмилателния тракт и осигуряват нормалното му функциониране през целия ден.

Другото полезно свойство, което първата дама извлича от консумацията на този продукт е, че са изключително полезни за сърдечносъдовата система. Специалистите по здравословно хранене препоръчват горещо консумацията на овесени ядки сутрин на всички онези, които искат да свалят натрупаните излишни килограми.

Разбира се витаминозното смути, съдържащо няколко продукта, също е добро начало за един продуктивен ден.
То не само ще ви даде усещане за ситост, а и ще ви зареди с нужната доза витамини, които несъмнено ще окажат благотворно влияние върху кожата.

Не подценявайте ползите от приема на достатъчно количество вода

Много вода
Като всички модели, Мелания Тръмп е наясно с факта, че водата е най-важната основа за красотата и здравето. Ако се вгледате внимателно на снимки от кастинги за модели, със сигурност ще установите, че всяко едно от момичетата носи бутилка вода със себе си. Превърнете това правило във ваш навик и резултатите няма да закъснеят.

По-малко захар
Мелания Тръмп определено е изхвърлила сладкишите от менюто си, но пък за сметка на това не намира нищо лошо понякога да се поглези с шоколад. Първата дама на Щатите е убедена, че тези моменти, са изключително важни за здравословния начин на живот и не трябва да се пренебрегват. Най-добре е, ако успеете да заместите всички тези изкушения с плодове.

Fruit Goals – цели плодове
Дълги години първата дама на САЩ спазва правилото за консумацията на определено количество пресни плодове и зеленчуци през деня. Още в началото на кариерата си като модел, тя консумирала най-малко по пет пресни зеленчука или плодове. В идеалния случай, трябва да приемате по седем. Не е нужно да заложите само на плодове или пък само на зеленчуци. Можете например да хапнете 5 плода и 2 зеленчука, пише zdrave.to.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар