Тази напитка ще ви избави от пролетната умора
Здраве

Тази напитка ще ви избави от пролетната умора

С нея ще се почувствате като преродени

Малцина са щастливците, които в края на зимата и началото на пролетта, не попадат в плен на пролетната умора.

Излишно е да споменаваме колко е неприятно, когато ви „грабне“ пролетната умора. Усещането е толкова странно, че ви кара да се чувствате така, сякаш не сте в собствената си кожа. От довчерашния енергичен човек, вършещ по сума ти неща дневно, към днешна дата не можете да си свършите елементарни задължения.

пролетната умора
С нея ще се почувствате като преродени

Да, така е, не се стряскайте, просто сте попаднали в плен на пролетната умора.
Можете да си помогнете да се измъкнете по-бързо от оковите й, приемайки еликсира, който ви препоръчваме горещо. Истината е, че пролетната умора поваля онези от вас, чиято имунна система е по-слаба. В това число влизат малките деца, възрастните хора, хората с хронични заболявания и др.

С тази напитка ще се справите със сигурност с проблема

Напитката, за която ще ви разкрием рецептата е толкова мощна, че не само ще ви помогне да се справите с пролетната умора и ще укрепи имунитета ви, а и ще подобри циркулацията на кръвта. Освен това тя може не само да изчисти черния ви дроб, а и да намали значително циркулацията на свободните радикали в организма ви.

Ето какво ви е нужно за приготвянето на този еликсир:
4 био лимона
3-4 см. пресен корен от джинджифил (можете да го замените с 2 с.л. джинджифил на прах)
2 литра вода
4 глави чесън

Добре е да купите био лимони, тъй като ще е необходимо да ги измиете и да ги нарежете заедно с кората. Чесънът се почиства, измива се и се слага в блендер. Добавят се почистеният, измит и нарязан на дребно джинджифил и лимоните. Смелете всички тези продукти, добавете водата и я прехвърлете в подходящ съд, в който да я сложите на котлона.

Трябва да започне да кипи. След като това се случи, отдръпнете съда със сместа от котлона и я оставете да се охлади. Прецедете сместа и я пресипете в стъклена бутилка, в която да я съхранявате.

Нужно е да приемате най-малко по една чаена чаша от тази вълшебна напитка, по веднъж на ден. Най-подходящо е да приемате еликсира два часа преди да обядвате. Това задължително трябва да се случи на празен стомах.

Приемайте тази вълшебна смес в продължение на три седмици по гореописания начин. След това направете едноседмична почивка и повторете. Можете да сте повече от сигурни, че от пролетната умора няма да усетите и следа с този еликсир, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар