Здраве

Вълшебен еликсир за забързване на метаболизма

Бърза и лесна за приготвяне, не струва скъпо, а върши чудеса

Колкото и да не ви се вярва, този вълшебен еликсир за забързване на метаболизма наистина върши чудеса.

Макар да е съставен само от три натурални продукта, еликсирът за забързване на метаболизма има изключително мощно действие.

Освен, че е лесна за приготвяне, тази смес съдържа и доста витамини. Не на последно място трябва да посочим, че пречиства идеално тялото.
Вероятно ще е достатъчно да споменем, че една от натуралните съставки, съдържащи се в тази вълшебна смес за забързване на метаболизма, е ябълка.

метаболизма
Бърза и лесна за приготвяне, не струва скъпо, а върши чудеса

Освен, че съдържа доста витамини, тя съдържа и още нещо, което е много важно за забързване на метаболизма – пектин. Той в съчетание с етеричните масла, съдържащи се в канелата, вършат истински чудеса за храносмилането и както вече споменахме – пречистват
стомашно-чревния тракт.

Рецептата, която ще ви предложим не само е най-лесният начин за забързване на метаболизма, а и е един от най-вкусните. Особено за любителите на ябълки и ароматната канела. За да си приготвите този еликсир, са ви нужни 1 ябълка, 1 ч.л. канела на прах и 500 мл. вода.

Приемайте напитката в продължение на целия ден

Ябълката измийте хубаво и я нарежете на дребни парчета или пък я настържете. Можете и да я пасирате, ако предпочитате така. Каквото и да изберете да направите обаче, трябва да знаете, че не трябва да махате кората на ябълката. След това я залейте с водата, добавете нужното количество канела и разбъркайте добре.

Пийте напитката, която се получава в продължение на целия ден. Не е нужно да се насилвате и да я изпиете наведнъж. Задължително е обаче приемът на първата доза от тази напитка да става сутрин на празен стомах. Следващите приеми също е добре да са поне половин час, преди да седнете да се храните.

Разбира се не е никакъв проблем да увеличите тази доза. Така например можете да приемате двойна доза от тази напитка за деня. Тя няма да ви навреди по никакъв начин. Всеки знае, че приемът на поне две ябълки на ден не само е желателен, а почти е задължителен.

Освен това ароматната канела върши и други чудеса за организма. Тя не само ще ви помогне да регулирате кръвното си налягане, ако ви измъчва високо кръвно (хипертония), а и ще регулира стойностите на кръвната ви захар.

Тук е моментът да подчертаем, че трябва много да внимавате с приема на тази смес, ако страдате от ниско кръвно налягане (хипотония). Канелата може да смъкне още повече границите ви, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар