Евтин домашен лек за унищожаване на гъбичките по краката
Здраве

Евтин домашен лек за унищожаване на гъбичките по краката

Той наистина действа безотказно

Гъбичките по краката несъмнено са проблем, който тормози много хора.

Не е нужно да давате луди пари за различни видове мазила. Достатъчно е да се доверите на рецептите от бабините тефтери. Те може да са стари, но са изпитани и наистина действат. Рецептата, която ще ви разкрием в следващите редове е точно такава. А и не струва скъпо. Това означава, че няма да наклони домашния ви бюджет, което също не е за пренебрегване.

А и освен това не можете да отречете, че в повечето случаи скъпите мазила не помагат особено много и ефектът от тях е почти нулев.
Вероятно сте наясно с факта, че гъбичните инфекции са доста упорити. В този ред на мисли може да мине доста време, докато се избавите от гъбичките по краката, а и на други места.

гъбичките
Той наистина действа безотказно

Вероятно сте изпробвали какви ли не начини да се преборите с гъбичките на краката, но досега не ви се е получавало. Е, можете да бъдете сигурни, че тази рецепта ще си свърши работата както трябва. Всички, които са й се доверили, твърдят, че наистина е много ефикасна.

Нуждаете се само от два натурални продукта

Този евтин домашен крем наистина премахва гъбичките по краката. Нужни са ви само 3 с.л. свинска мас и 3 големи скилидки чесън.
Почистете чесъна и го нарежете на възможно най-малки парченца. Не е проблем и да го пасирате. След това го объркайте със свинската мас. Мажете проблемните зони с тази смес.

Чесънът ще убие гъбичките по краката, а свинската мас ще ви предпази от изгаряне на кожата. Прилагайте тази смес върху добре измити и подсушени крака. Колкото по-често мажете засегнатите зони с нея, толкова по-добре.

Няма никакво съмнение, че най-безопасни са локалните противогъбични средства. Те няма да проникнат в кръвта, но пък за сметка на това ще ви се наложи да ги прилагате по-дълго време в сравнение с пероралните медикаменти.

При наличието на кожни микози, те трябва да се прилагат в продължение на 2-4 седмици. Ако пък имате гъбички по ноктите, ще ви се наложи да ги прилагате няколко месеца. При тежките форми на заболяването, когато е поразена цялата нокътна плочка, трябва да знаете, че локалните средства за лечение няма да са в състояние да се справят.

Другото, което трябва да знаете е, че когато лечението приключи, трябва да мажете ноктите си с 2%-ов разтвор на йод в продължение на още 2-3 седмици. По този начин ще се предпазите от повторна поява на проблема. Освен това е нужно да спазвате строги хигиенни правила, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар