С тази рецепта на Петър Дънов ще изхвърлите хапчетата за високо кръвно
Здраве

С тази рецепта на Петър Дънов ще изхвърлите хапчетата за високо кръвно

Със сигурност ще постигнете значително подобрение

Едва ли за някого ще е изненада фактът, че в тефтерите на лечителя Петър Дънов съществуват множество рецепти за лечение на различни болести. Сред тях разбира се фигурира и лек за една от най- разпространените болести сред съвременното общество.

Става въпрос за добре познатото ви високо кръвно налягане (хипертония). Този проблем измъчва все повече хора. Напоследък кардиолозите алармират, че се забеляза особено тревожната тенденция в спад на възрастовата граница на засегнатите от този здравословен проблем.

Високото кръвно налягане засяга основно преобладаващата част от хората в напреднала възраст. Малцина обаче приемат на сериозно факта, че този проблем води до редица други проблеми след себе си.

Петър Дънов
Със сигурност ще постигнете значително подобрение

Данните сочат, че повечето сънародници разбират твърде късно за аномалиите в кръвното си налягане. По този начин те живеят в продължение на години със застрашаващи показатели, които са твърде далеч от общоприетите норми.

Напоследък се говори за обичайно високо кръвно налягане, което се дължи на климатичните изменения и бита. Когато обаче стойностите му надхвърлят 139/89, задължително трябва да се обърнете за помощ към специалист.
Медиците подчертават, че това състояние е т.нар. предхипертонично.

Високото кръвно налягане често бива подценявано, а това крие сериозни опасности

Добре е да сте наясно с факта, че кръвното налягане варира твърде бързо и поради тази причина е необходимо да го измервате често. Само по този начин ще успеете да уловите измененията в стойностите му.

При установено високо кръвно налягане обаче не се налага да ходите постоянно с торбичка с лекарства. В тези случаи на помощ идва една от изпитаните рецепти на Петър Дънов, която всеки може да си приготви у дома.

Тази рецепта не струва скъпо, но пък за сметка на това е изключително ефективна. Нормализира от раз високото кръвно, а същевременно не се налага да тровите организма си с поредната доза химия.

За да си приготвите рецептата, която Петър Дънов горещо е препоръчвал на своите последователи, се нуждаете от 250 гр. хрян. Измийте го хубаво и го обелете. Настържете го на възможно най-едрото ренде, с което разполагате, за да не изгубите ценните му сокове.

Залейте хряна с 2 литра студена вода. Можете да я налеете от чешмата или пък да спрете избора си на изворна.
Сложете в подходящ съд настъргания хрян и водата и сложете на котлона да заври. След това оставете за още 2-3 минути и свалете от огъня.

Оставете сместа настрани, докато изстине и я прецедете. Изсипете отварата в стъклена бутилка. Всеки ден приемайте по 100 мл. от тази отвара. Препоръчително е приемът да става сутрин. След като приключите с първата доза, си дайте едноседмична почивка. След това повторете отново рецептата и проверете стойностите на кръвното си налягане. Със сигурност ще забележите подобрение, пише retro.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар