Тези природни продукти унищожават безпощадно всички паразити в тялото ви
Здраве

Тези природни продукти унищожават безпощадно всички паразити в тялото ви

Етеричното масло от карамфил унищожава успешно яйцата на глистите

Ще ви разкрием няколко продукта, които унищожават всички паразити в тялото ви.

Ако не всички, то повечето от тези продукти могат да бъдат открити във всяка кухня. В случай, че не разполагате с тях, то можете да ги откриете в най-близкия магазин.

Преобладаваща част от хората, си „отглеждат“ различни видове паразити в организма. В борбата срещу тях можете да включите някои напълно достъпни и широко разпространени природни продукти.

паразити
Етеричното масло от карамфил унищожава успешно яйцата на глистите

Те наистина действат безотказно в унищожаването на коварните паразити. На практика паразитните заболявания се срещат много по-често, отколкото си мислите. Не е изключено дори и във вас, както и в поне 1/3 от приятелите ви да живеят паразити.

Ако отидем малко по-далеч и отнесем към тях гъбичките кандида, то тогава нещата стават доста по-сериозни. В този ред на мисли може да се твърди, че голяма част от населението в световен мащаб е засегнато от здравословен проблем, който е в резултат на тези паразити.

Ето и кои са естествените продукти, които успешно могат да се преборят с досадните и опасни паразити:

Карамфил
Етеричното масло от карамфил унищожава успешно яйцата на глистите. Това са паразити, които се натрупват в червата на човека. Карамфилът се сочи като единственият естествен продукт, с чиято мощ могат да се унищожат яйцата на почти всички паразити.

В съчетание с пелин и черен орех, несъмнено ще нарушите сериозно жизнения им цикъл. Освен това тази подправка притежава мощни антивирусни, антибактериални и противогъбични свойства. Маслото от карамфил има силен антимикробен ефект от широк спектър.

За да пречистите организма си от паразити, е добре да заложите на отварата от карамфил. За целта са ви нужни 5 гр. карамфил на прах и 1 ч.ч. вряла вода. След като водата заври, залейте карамфила на прах и оставете да се запари за половин час. От тази отвара се приема по 1 ч.л., 3 пъти дневно. Приемът трябва да става задължително 20 минути преди нахранване.

Чесънът е ненадминат във всяко едно отношение

Чесън
Излишно е да споменаваме, че тази подправка е способна да се пребори с всички вредни организми. Той е мощно средство за унищожаване на гъбички, вируси, паразити и бактерии. Убива дори раковите клетки.

Няма да е пресилено, ако кажем, че той е най-добрият естествен продукт за борба с вируси и бактерии. С редовната консумация на чесън можете да избавите организма си дори от тежките метали. Освен това отблъсква ефективно всички кръвосмучещи гадини.

Приемайте чеснова настойка три пъти дневно, започвайки с 5 капки. Увеличавайте постепенно дозата с по 1 капка дневно, докато достигнете 15 капки. След това започнете в обратен ред, пише zdrave.to.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар