Пийте от този еликсир преди лягане и не само ще спите като бебе, а и ще отслабнете
Здраве

Пийте от този еликсир преди лягане и не само ще спите като бебе, а и ще отслабнете

Приготвя се много бързо и лесно

Ако и вие сте от хората, които имат проблеми със съня, то този еликсир със сигурност ще реши проблема ви.

Не бързайте да взимате успокоителни или пък различни сънотворни. По-добре първо опитайте със средствата, които предлага природната аптека и едва след това се доверете на химията.

Този еликсир не само ще ви помогне да решите проблемите със съня, а и ще ви даде рамо в процеса на отслабване.
И като казахме отслабване, някои от средствата за тази цел, са известни от доста време. Едва ли има човек, който се е опитвал да отслабва и да не е пробвал напитка от лимонов джинджифил, зелен чай или пък кафе.

еликсир
Приготвя се много бързо и лесно

Тези напитки са тествани от доста хора в борбата с килограмите, на които не им се занимава с изтощителни диети или дълъг престой във фитнес залата. Факт е обаче, че те наистина помагат, нещо повече – дори са показали висока ефективност.

В допълнение те са изключително лесни да приготвяне, полезни са и са идеални дори за най-мързеливите.
В следващите редове ще ви представим няколко еликсира, които не само ще подобрят съня ви, а и ще подпомогнат отслабването.

Не бързайте със сънотворните или успокоителните

Всеизвестен е фактът, че хората, които спят по-малко от 6 часа на денонощие, страдат от повишени нива на кортизола. Той се води като хормон на стреса. Повишението на нивата му съответно оказва негативно влияние върху теглото ви. Тоест, ако страдате от недоспиване, не се учудвайте, ако започнете да пълнеете, без да сте променили нещо друго в режима си.

Повишените нива на кортизол водят до увеличаване на подкожната мастна тъкан, което пък само по себе си също е доста опасно.
Както вече споменахме, еликсирите, които ще ви разкрием ще подпомогнат не само съня ви, а и процеса на загуба на тегло.

Ето го и този невероятен еликсип:

Мляко с индийско орехче
За приготвянето на този еликсир са ви нужни 200 мл. мляко с масленост 1.5%, ¼ ч.л. смляно индийско орехче и 2 ч.л. пчелен мед.

Загрейте млякото, добавете меда и индийското орехче и разбъркайте. Изпийте напитката и си легнете. Тази невероятна комбинация от полезни съставки прави напитката много питателна. Медът ще ви помогне да се отпуснете и ще ви осигури спокоен сън. Индийското орехче пък на свой ред ще се заеме с изгарянето на мазнините. Това ще се случи докато спите благодарение на мощните му загряващи свойства, zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар