Лесни маски за разкошна коса
За красотата

Лесни маски за разкошна коса

Никак няма да ви е трудно да сбъднете бляна си с тези маски

Колкото и невероятно да ви звучи разкошната коса не е мисия невъзможна.

Ще ви разкрием няколко изключително лесни за изпълнение маски за коса, които имат невероятен ефект.
Със сигурност след няколко приложения дори вие няма да можете да познаете косата си. Тя ще изглежда много по-жизнена.

Разкошната и копринена коса, е мечтата на всяка жена. В същото време е изключително тъжно, когато видите, че косата ви е суха, проскубана и не стои никак добре. Истината е, че няма начин тя сама да се превърне в привлекателна, а е нужно да положите грижи за своето бижу.

коса
Никак няма да ви е трудно да сбъднете бляна си с тези маски

Тези ценни природни маски, са изключително ефективни и имат почти мигновен ефект. С тях косата ви ще заблести така, както винаги сте мечтали. Много е важно обаче за целта да заложите на изпитани маски, съдържащи природни средства. Освен това е много важно да ги комбинирате правилно. По този начин наистина можете да постигнете чудеса.

Изключително лесни за изпълнение, а ефектът от тях е невероятен

Яйчена маска с горчица
Горчицата има безспорен принос за растежа на косата ви и това тя да изглежда отлично. За да си приготвите тази лесна маска се нуждаете от 2 с.л. зехтин, 1 с.л. захар, 1 жълтък. Разбъркайте добре всички тези продукти и добавете 2 равни с.л. горчица. Нанесете получената смес в корените на косата. Не е изключено да започне да ви щипе, но се опитайте да я изтърпите 30 минути. След това отмийте обилно с шампоан. Накрая я облейте с отвара от коприва.

Глинено-канелена маска
За да приготвите тази вълшебна маска за коса, са ви нужни 4 ч.л. синя или зелена глина. Трябва да получите каша като спазвате инструкциите, отбелязани на опаковката. Когато получите глинената каша, добавете и 1-2 ч.л. канела на прах. По желание може да добавите и червен пипер (на върха на ножа)у както и няколко капки ефирно масло. Нанесете маската в корените на косата и я оставете да престои 15-30 минути. Продължителността на действие зависи от вашата поносимост, тъй като не е изключено да ви щипе. Накрая отмийте с шампоан. Правете я веднъж в седмицата. За да получите желания резултат, е нужно да направите минимум 8 процедури.

Млечно-канелена маска
Тази маска наистина е много лесна за изпълнение, но пък за сметка на това оказва почти мигновен ефект. Въпреки това е добре да я прилагате в продължение на два месеца. За целта към кофичка кисело мляко добавете 1 жълтък, който предварително сте разбили добре. Добавете и 2 ч.л. канела. Нанесете маската върху чиста и задължително влажна коса. Оставете я около 30 минути. След това изплакнете косата, без да използвате шампоан. Прилагайте я веднъж седмично, пише zdrave.to.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар