Изпитан метод за премахване на стриите в домашни условия
За красотата

Изпитан метод за премахване на стриите в домашни условия

Струва жълти стотинки, а върши чудеса

Едва ли има дама, която не би била щастлива да успее да премахне бързо и лесно стриите и то в домашни условия, без много усилия.

Освен това всяка жена мечтае да стане майка, а за стриите може да се каже, че са неизбежна част от бременността. Това са част от промените, с които всяка дама трябва да се справи, след като вече е станала родител.

Стриите са онези неприятни образувания по кожата, които удрят най-вече по самочувствието на дамите.
Те са колкото деликатен, толкова и неприятен дефект, който обаче за съжаление засяга все повече дами в наши дни. Те се появяват, без оглед на възрастта на жената.

стриите
Струва жълти стотинки, а върши чудеса

Разбира се има и доста жени, които не са се сблъсквали с бременността, но пък за сметка на това са се сблъскали със стриите.
Не може да се отрече, че пазарът разполага с широка гама продукти, но тяхната цена е доста висока. Освен, че цената им може да не е по джоба ви, има голям риск и ефекта от тяхното приложение да е незадоволителен.

Тези неприятни кожни образувания удрят най-вече по самочувствието на дамите

Поради тази причина много дами избират да се грижат за добрия вид на кожата си в домашни условия. Ако и вие сте сред тях и искате да сте сигурни, че ще заличите стриите на 100%, то тогава трябва да ги третирате с правилните продукти още от самото начало на тяхната поява.

Препоръчително е да мажете тялото си с кремове и лосиони почти през цялата бременност. Това занимание се прави с профилактична цел. От огромно значение е колко килограма ще наддадете по време на бременността.

Ако напълнеете доста, то и самата вие сте наясно с факта, че стриите са неизбежни. За да успеете да се справите с тях успешно, е нужно да заложите на употребата на масла, които са с богато съдържание на витамините А и Е, както и на мастни киселини.

Така ще подпомогнете обновяването на кожните клетки. Нужно е да нанасяте мазилата върху тялото си ежедневно. Какаовото масло и маслото от шеа също са доста ефикасни при борбата със стриите.

Ето и една изпитана домашна рецепта за премахването на тези неприятни кожни образувания:
Изцежда се пресен сок от картофи, с който се третира кожата. След като нанесете, изчакайте десет минути. Това време е напълно достатъчно да окаже нужното действие върху кофата. След това го отмийте с вода.

Най-лесно можете да получите прясно изцеден сок от картофи с помощта на сокоизстисквачка. За никого не е тайна, че картофите изобилстват от калий, цинк и витамини от групата В. освен това в тях се съдържат магнезий, калций, фосфор и витамин С, пише zdrave.to.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар