Изпитан метод за отслабване, без да се лишавате от храна (I част)
Здраве

Изпитан метод за отслабване, без да се лишавате от храна (I част)

Ще останете повече от доволни от крайния резултат

Едва ли има човек, който поне веднъж в живота си да не е търсил начин за отслабване.

Обикновено всеки човек взима решение, че от понеделник минава на диета за отслабване. За съжаление обаче резултатите далеч не покриват очакванията.
Едва половината, от онези, които удържат на думата си, успяват да постигнат желания резултат.

В тези случаи причините са няколко – или не сте избрали подходящата диета за отслабване, или ви липсва достатъчно воля.
Ако наистина търсите ефективен начин за отслабване, без да се лишавате от храна, можете да опитате този метод.

отслабване
Ще останете повече от доволни от крайния резултат

Истината е, че за да функционира нормално организмът ви, се нуждае от поне една порция топла супа дневно. Малцина са обаче онези, които наистина следват това правило.
Ако обаче не просто го следвате, а приемате по няколко топли супи на ден, можете да бъдете сигурни, че в края на режима ви за отслабване, ще сте изгубили теглото, което ви е било в излишък.

Докато останалите диети за отслабване ограничават сериозно броя на приетите калории за деня, то при тази нещата стоят по различен начин.
Тук организмът ви получава всички онези вещества, от които има нужда и то по пет-шест пъти на ден. Освен, че сваляте гарантирано килограми, не се налага да се подлагате на постоянен глад.

При тази диета не се налага да гладувате!

Близо 90% от диетите за отслабване ви принуждават да спазвате стриктно меню. Що се отнася до диетата със супа обаче, винаги имате право на избор, което е съобразено с индивидуалните ви предпочитания.

Обикновено компонентите на зеленчуковите супи са разделени на три категории – такива, които изгарят мазнините; такива, които предпазват от повторното им натрупване и такива, които са нискокалорични.

В първата категория влизат супи, съдържащи зеле, лук, чесън, черен пипер и джинджифил. Основните съставки на супите-защитници, които ще предпазят организма ви от повторно натрупване на мазнини, са грах, боб и моркови.
Нискокалоричните супи пък са основани на домати, краставици и зеле.

Съгласно всички правила за отслабване, трябва да спазвате едно основно правило при приготвянето на супите – количеството сол. То трябва да бъде сведено до минимум. Не го правете обаче изведнъж.

Ако и вие сте от хората, които сте свикнали да добавяте твърде много сол към ястията си, намалявайте количеството й постепенно. Ефектът, който ще успеете да постигнете по този начин ще бъде невероятен. Опитайте да спазите тази супена диета, следвайки основното правило и сами ще се уверите в невероятните резултати, които ще постигнете. Не е изключено те дори да надминат очакванията ви, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар