Изпитан метод за отслабване, без да се лишавате от храна (II част)
Здраве

Изпитан метод за отслабване, без да се лишавате от храна (II част)

Това е първата стъпка, която трябва да направите към преминаването към здравословно хранене

След като в първата част ви разкрихме основния принцип, който трябва да се спазва при този метод за отслабване, е време да ви запознаем и с останалите подробности.

Фактът, който подпомага процеса на отслабване, базиран на приема на супи, е че те не са толкова висококалорични в сравнение с пържените или печените храни, които често слагате на трапезата си.

Освен това супите успяват да запазят голяма част от полезните вещества, което също е сериозен съюзник в процеса на отслабване. Това обаче далеч не са единствените предимства на метода за отслабване, базиран на приема на супи от зеленчуци.

отслабване
Това е първата стъпка, която трябва да направите към преминаването към здравословно хранене

Те не само подпомагат процеса на отслабване, а и пречистват червата, подобряват значително функцията на стомашно-чревния тракт, не ви оставят с чувство за глад и насищат тялото ви с витамини и полезни вещества. Освен всичко това няма да губите време за приготвяне на разнообразни ястия за закуска, обяд и вечеря, защото ще консумирате супи на всичките си хранения.

Този метод за отслабване действа безотказно!

Онези от вас, които не са любители на супата сигурно вече са се намръщили. А задавали ли сте си въпроса, че именно този факт може да е в основата на наднорменото ви тегло?
Трябва да подчертаем, че определено си заслужава да се подложите на този режим за отслабване, базиран на приема на супи.

Той продължава едва три дни, а резултатите от него наистина са невероятни. За да повторите този курс на отслабване, трябва да е минал поне един месец от предходния. По време на режима за отслабване със супи, е нужно да консумирате тази храна по пет пъти на ден. Не бива да се страхувате да добавите любимите си подправки. И още едно много важно условие – нужно е да консумирате големи количества вода и то всеки ден.

Препоръчителни супи за отслабване:

От моркови
В подходящ съд загрейте 2 с.л. растително масло. Нарежете на ситно 1 глава лук, три моркова и 2 ч.л. джинджифил и запържете. След това добавете 4 ч.ч. зеленчуков бульон и оставете супата да къкри още 20 минути. Пасирайте всичко добре, добавете нужните подправи и сервирайте.

От броколи
В малка тенджерка загрейте 2 с.л. растително масло. Добавете 1 глава нарязан лук, 4 стебла целина и броколите, които предварително сте нарязали на ситно. Добавете 1 л. зеленчуков бульон и варете до омекването на зеленчуците. Подправете с малко сол и черен пипер, пасирайте и сервирайте ароматната супа.
Тази диета е първата ви стъпка към преминаването към здравословен режим на хранене, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар