Тази магическа комбинация е мощен лек за редица болести
Здраве

Тази магическа комбинация е мощен лек за редица болести

Следите от натъртване ще изчезнат само след няколко дни

Ще ви разкрием рецептата за магическа комбинация, която е мощен лек не за една и две, а за множество болести.

Тази магическа комбинация е съставена от йоден разтвор и чесън, но наистина действа безотказно при лечението на редица здравословни проблеми.

Можете да използвате този лек от народната медицина за лечение на гъбички по ноктите, разширени вени, петна по кожата и др. някои го използват дори за увеличаване размера на бюста.
Тази тинктура лекува успешно дори и натъртвания, и различни видове рани.

магическа комбинация
Следите от натъртване ще изчезнат само след няколко дни

Следите от натъртване ще изчезнат само след няколко дни, ако третирате засегнатото място с тази магическа комбинация.
В случай, че ви измъчва някое ставно заболяване, то тогава народните лечители препоръчват да комбинирате тази смес с други методи на лечение от народната медицина.

Йодът има мощен регенериращ ефект и е в състояние да се справи дори с подпухналостите по различните части на тялото. Обикновено много хора се оплакват, че се събуждат с подпухнали ръце или крака, а други пък с подпухнали очи.

Този продукт има мощен противовъзпалителен и аналгетичен ефект при лечение на общи ставни заболявания като артрит, подагра, полиартрит или артроза.
Официалната медицина се отнася доста недоверчиво към лечебните свойства на йода. За сметка на това пък хората, които са го използвали, твърдят че действа безотказно.
Тук е мястото да отбележим, че магическата комбинация от йод и чесън се използва САМО външно. Тя трябва да се прилага в засегнатата зона не по-често от три пъти в седмицата. Преди да нанесете йодно-чесновата смес, почистете кожата с вода и сапун, след което забършете. В случай, че пренебрегнете тези съвети и прилагате ежедневно тази смес, трябва да сте наясно, че можете да предизвикате силно дразнене.

Използва се САМО за външно приложение!

Йодно-чесновата комбинация е изключително ефективна при лечение на ставни проблеми. Прониквайки през кожата, йодът причинява локално дразнене като подпомага облекчаването на болката.
Прониквайки във вътрешността на кръвоносните съдове, тази магическа комбинация се разпространява в тялото и има мощно бактерицидно действие в капилярите. Йодната тинктура стимулира вазодилатацията и намалява значително стагнацията на възпалените стави.
Чесънът пък на свой ред съдържа естествения антибиотик алицин. Той не само премахва възпалението, а и унищожава вредните микроорганизми.
За приготвянето на тази магическа смес се нуждаете от следните продукти:
30 мл. йод
Контейнер от тъмно стъкло
3-4 скилидки чесън

Чесънът се обелва и се нарязва на ситно, след което се поставя в тъмното шишенце, което сте си приготвили. Залейте го с цялото количество йод. Разтърсете шишенцето и го оставете на тъмно място, където да престои в продължение на седмица, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар