Маски за лице с хума ще накарат кожата ви да заблести
За красотата

Маски за лице с хума ще накарат кожата ви да заблести

Ще изглеждате като току-що излезли от скъп козметичен салон

Ще ви предложим няколко изпитани маски за лице на основата на хума. Те несъмнено ще накарат кожата ви да заблести.

Дори колегите ви да са ви видели преди броени часове, несъмнено след прилагането на някоя от тези маски за лице, ще забележат разликата, която ще е съществена.

Истината е, че ефикасните маски за лице с хума, имат отлично действие върху кожата. Те не само ще я накарат да изглежда по-свежа и блестяща, а и подмладена.
Вероятно сте наясно с качеството на хумата да „поглъща“ несъвършенствата по кожата. Именно поради тази причина тя присъства почти във всяка ефикасна маска за лице.

маски за лице
Ще изглеждате като току-що излезли от скъп козметичен салон

Тя има отлично абсорбиращо действие, а това й качество я превръща в отлично лечебно средство не само за външна, а и за вътрешна употреба.
При вътрешна употреба, хумата ще погълне всички токсини, отрови и патогенни микроби, натрупали се в тънките черва и стомаха. Тя ще ги абсорбира и ще ги изведе от организма ви по най-бързия начин.

Освен това този продукт може да се справи отлично с възпаления, ранички, язви и различни абсцеси. С нея можете да се избавите от главоболие, болки в кръста, натъртвания, възпаления, болки в гърба, подутини и др. тя е отлично средство за интоксикация.

Кожата ви ще изглежда видимо подмладена

Всички изброени по-горе качества на лечебната хума, са доказани при многобройните лабораторни опити. Тя е способна да изведе от тялото всички шлаки, гной, излишни течности и газове, както и неприятни миризми. Казано с други думи, тя ще ви избави от всичко вредно в организма. Не н последно място разбира се трябва да отбележим, че ще ви разкраси.

Маската с хума, трябва да се приготвя в стъклена или дървена купичка. Металните съдове не са подходящи, тъй като могат да влязат в химическа реакция с някой от множеството микроелементи и да се получи непредвидим резултат.

Ако страдате от мазна кожа, можете да си направите следната маска:
2 с.л. лимонов сок
3 с.л. зелена хума
2 капки етерично масло от грейпфрут
2 капки етерично масло от салвия

Смесете всичко и нанесете маската върху лицето, оставете я да действа 15 минути и отмийте. Маската ще почисти порите в дълбочина, ще регулира себума и ще стегне порите.

Маска при акне
1 с.л. бирена мая
2 с.л. зелена хума
Няколко капки вода за постигане на еднородна консистенция

Нанесете маската върху лицето и я оставете да действа около 20 минути. Глината ще почисти кожата в дълбочина и ще отпуши порите. Бирената мая пък има мощно пречистващо и противовъзпалително действие, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар