С алуминиевото фолио можете да решите много проблеми
Здраве

С алуминиевото фолио можете да решите много проблеми

В Русия този метод е известен като „сребърни мостове“

Колкото и невероятно да ви звучи, алуминиевото фолио може да реши редица здравословни проблеми.

Мнозина подценяват незаслужено лечебните свойства на алуминиевото фолио. Несъмнено то присъства във всяка кухня, но са малко хората, които са наясно с лечебните му свойства.

Известна руска лечителка разкрива изключително лесен и ефикасен метод за лечение на силно главоболие с помощта на алуминиевото фолио. То може да облекчи болки от различен произход, бронхит, различни проблеми на черния дроб и дори да заличи белезите ви.

алуминиевото фолио
В Русия този метод е известен като „сребърни мостове“

Алуминиевото фолио е изключително ефикасно и при лечение на сърдечни болки. Методът за лечение и облекчаване на стреса в домашни условия, е изключително лесен. Благодарение на метода, разкрит от руската лечителка, не само ще се избавите от болката, а и ще облекчите състоянието на редица здравословни проблеми.

Методите на алтернативната медицина, са изключително популярни и в наши дни. Това не е случайно, а се дължи на факта, че са изключително ефикасни. За да приложите и вие методите на лечение с алуминиево фолио се нуждаете от няколко ленти от него.

Не само ще ви избави от болката, а ще облекчи значително състоянието ви

Редица изследователи сравняват този метод на лечение с използването на медните гривни или магнитните гривни.
Този ефикасен метод обаче може да ви избави от различни заболявания. По-важното в случая обаче е, че методът е насочен не само към облекчаване на болката, а и към лечение на болестта.

Методът на лечение с алуминиево фолио е известен отдавна и е тестван от няколко поколения. В Русия го наричат „сребърни мостове“.
Изрежете лента алуминиево фолио като съобразите големината й с мястото, на което ще я приложите.

Сложете лентата върху засегнатото място и я закрепете с помощта на тиксо или лейкопласт. Тук е мястото да отбележим, че сребърните мостове се прилагат върху меридианите.

Например, ако ще лекувате остеохондроза чрез алуминиевото фолио, то трябва да залепите лентите от двете страни по дължината на гръбначния стълб. Лентите не трябва да са по-широки от 1-1.5 см.

Когато прилагате „сребърните мостове“ върху крайниците пък, трябва да ги залепите успоредно на дългите кости. Това означава, че трябва да залепите лентата от алуминиево фолио от външната страна на бедрото. За да засилите действието й, може да залепите и още една лента от вътрешната страна на бедрото, която да е успоредна на първата.

При болки в сърдечната област, ви е нужно фолио с големина на юмрука ви. Залепете го точно върху сърцето. По същия начин се практикува и когато ви боли някой друг от вътрешните органи.
При по-сериозни здравословни проблеми, е добре да се консултирате с лекар, преди да започнете да прилагате терапията, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар