Съществуват няколко вида мазнини. Научете кой е вашият и как да се избавите от тях (I част)
Здраве

Съществуват няколко вида мазнини. Научете кой е вашият и как да се избавите от тях (I част)

Разбира се от огромно значение при ефективността в процеса на отслабване, е движението

Може би не сте наясно, че съществуват няколко вида мазнини. Истината е, че за да се избавите от тях, трябва да знаете от кой вид са вашите мазнини.

Разбира се има много начини да се избавите от наднорменото тегло и да премахнете излишната мазнина. Работата е там, че ако определен метод действа безотказно при един човек, то при друг не е толкова ефективен. Ето това се дължи на факта, че мазнините, от които се опитвате да се избавите, са различни.

мазнини
Разбира се от огромно значение при ефективността в процеса на отслабване, е движението

Освен това всеки има различно тяло и живее по различен начин, което също оказва влияние върху процеса на отслабване или напълняване.
Тъй като начините, по които се натрупват мазнини в организма, са различни, то и методите за решаването на този проблем, са различни.

Изследване, фокусирано върху вида и формата на тялото, както и начините на отслабване, е разграничил 3 различни типа напълняване. Видовете напълняване са разделени в зависимост от това в коя част от тялото ви са се натрупали най-много мазнини.

Преди да започнете да се борите с тях, установете от кой вид са

Разбира се от огромно значение при ефективността в процеса на отслабване, е движението. Не можете да очаквате, че ако си стоите на стола и консумирате определена храна, ще отслабнете. Трябва да си осигурите поне о половин час всеки ден усилени движения и тренировки.

В този ред на мисли можете да заложите на плуване, бягане или пък аеробика. Освен това трябва категорично да забравите за приема на бяла захар и сладки храни и напитки. Трябва да знаете, че като ги консумирате внасяте много повече калории в тялото си, отколкото предполагате.

Ето и различните видове мазнини:

В долната част на корема
Обикновено натрупването им е в резултат на високи нива на стрес, тревожност или пък депресия. Добре е да се научите да избягвате стреса, както и да се отпускате в края на всеки работен ден. В противен случай стрес хормонът кортизол ще продължи да натрупва мазнини в долната част на корема ви.

Най-добрите решения за вас са дихателните упражнения и медитацията. Добре е да приемате и зелен чай. Той е отлично средство за изгарянето на мазнините. Не прекалявайте с количествата, тъй като има действие подобно на кофеина.

Този вид мазнини могат да се появят и в резултат на твърде високо съдържание на глутен в ежедневното ви меню. В този ред на мисли, би било добре да заложите на диета без глутен. Изкачвайте стълби, за да изгорите мастната тъкан, натрупала се по бедрата ви и да стегнете мускулите на краката. В никакъв случай не пропускайте закуската, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар