Съществуват няколко вида мазнини. Научете кой е вашият и как да се избавите от тях (II част)
Здраве

Съществуват няколко вида мазнини. Научете кой е вашият и как да се избавите от тях (II част)

Започнете с необходимите промени още от днес

Както вече споменахме в първата част на този материал, съществуват различни видове мазнини.

За да стартирате процеса на отслабване и да се избавите от излишните мазнини, трябва да сте наясно точно кой е вашият тип. По този начин избавянето ще е много по-лесно.

За никого не е тайна, че съществуват хиляди методи за отслабване. Дори и вашата приятелка да е отслабнала значително, спазвайки определен режим, това не е гаранция, че той ще подейства и при вас.

мазнини
Започнете с необходимите промени още от днес

Първо трябва да започнем от там, че са различни причините за натрупването на мазнини. Освен това в зависимост от причината, мазнините се натрупват на определено място по тялото ви. Вероятно вече сами се досещате, че имено затова са различни и методите за отслабване.

Не може да не отбележим и фактът, че всеки организъм е различен и реагира по различен начин на промените.

Започнете борбата с този проблем веднага

В следващите редове ще ви разкрием видовете мазнини, както и начините да се избавите успешно от тях:

Подуто коремче
До подуването на корема и съответно стомаха, може да доведе прекомерният прием на алкохол. Ако искате да се сдобиете с плосък корем, трябва да започнете да броите напитките, които приемате и съответно калориите, съдържащи се в тях. В летните жеги мнозина залагат на прием на големи количества бира. Макар фактът, че е полезна за бъбреците, тя може да се окаже и доста вредна, ако прекалявате с приетото количество. Трябва да знаете, че калориите от алкохола, се натрупват като мазнини в стомаха.

Освен това намалете приема на сол и започнете да разделяте храненията си на по-малки порции. Истината е в честите хранения и малките порции.

Чувство на напълняване и болки в гърба
Липсата на достатъчно физическа активност несъмнено води до поява на корем и болки в областта на гърба. Това означава, че за да се избавите от тези проблеми, е необходимо веднага да започнете да спортувате. Забавяйки във времето физическата активност, утежнявате още повече проблема.

Освен това трябва да се уверите, че спите достатъчно. Липсата на сън води до хормонални промени и повишаване на апетита. Освен това поради тази причина се натрупват мазнини в областта на стомаха и гърба.

За да намалите значително апетита си, е добре да заложите на храни, съдържащи високо количество фибри. С този режим определено ще успеете да се преборите с проблема.
Не забравяйте, че съчетанието между здравословно хранене и активен начин на живот, са най-добрите начини за справяне с редица проблеми, в това число и наднорменото тегло.
пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар