Изпитан лек за високо кръвно
Здраве

Изпитан лек за високо кръвно

Действа безотказно, а струва жълти стотинки

В този материал ще ви представим изпитан лек за справяне с коварното високо кръвно.

Всеки е наясно, че ако поддържате постоянно високо кръвно, това може да доведе до пагубни последствия. То може да се превърне в причина за инфаркт или инсулт, а това може да ви коства и живота.

За да не се стига до подобни крайности би било добре да обърнете навреме сериозно внимание на проблема високо кръвно.
С този изпитан лек ще се справите за изключително кратко време с високото кръвно. В същото време ефектът от него, е изключително траен.

високо кръвно
Действа безотказно, а струва жълти стотинки

В основата на този лек от руската народна медицина, са слънчогледовите семки, които задължително трябва да са в сурово състояние.
Те са богати на никотинова киселина (ниацин или витамин В3). За никого не е тайна, че този витамин подпомага разширяването на кръвоносните съдове. Този факт пък на свой ред води до съществено подобрение на кръвообращението.

Както вече споменахме тази рецепта от руската народна медицина за лечение на високо кръвно, е доказала своя ефект във времето. Тя действа безотказно, а и освен това изпълнението й не е никак трудно.

Ще останете приятно изненадани от експресното му действие

Трябва само да поставите 500 гр. сурови и белени слънчогледови семки в подходящ съд и да ги залеете с 2 литра студена вода. Варете сместа в продължение на два часа на слаб огън. След като изтече това време, отдръпнете от котлона, охладете и прецедете. Количеството течност, което прецедите, трябва да бъде прието в рамките на два дни.

Разделете на две равни части. Едната част изпийте на единия ден (най-добре е това да се случи на сутринта), а другата част изпийте на следващия ден. Дотогава обаче задължително трябва да я съхранявате в хладилника.

Още с приема на първите дози, ще успеете да нормализирате високото кръвно налягане и то ще се върне към нормалните стойности.
За да извлечете максимален ефект от този лек от руската народна медицина обаче, е нужно да го приемате малко по-дълго време.

Това разбира се далеч не означава, че трябва да го пиете в продължение на години. Достатъчно е да го приемате в рамките на един месец.
Слънчогледовите семки, са най-добрият източник на магнезий, а това ги превръща в мощно средство за нормализиране на високо кръвно налягане.

Освен това те съдържат фитостероли, които спомагат да естественото намаляване на нивата на холестерола в кръвта. По този начин се намалява значително и риска от появата на сърдечносъдови проблеми, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар